Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V slávnom kalendári konečne aj sexica XL: Nahé vnady vystavila v latexe!

Candice Huffine sa ako prvá modelka veľkosti XL objavila v kalendári Pirelli, pre ktorý odhalila výstavné krivky. Zobraziť galériu (7)
Candice Huffine sa ako prvá modelka veľkosti XL objavila v kalendári Pirelli, pre ktorý odhalila výstavné krivky. (Zdroj: Pirelli)

NEW YORK – Ženská nádhera v celkom inom rozmere! Hoci legendárny kalendár Pirelli každoročne vyzlieka známe krásky so superštíhlymi krivkami, 42. vydanie sa dočkalo prekvapivej výnimky. Na jeho stránkach sa totiž objavila aj plus size modelka Candice Huffine (29). Kypré vnady odhalila úplne nahé a figúrou typu „krv a mlieko“ ohúrila ako nikdy.

Zapísala sa do histórie! Aj keď Candice Huffine nepatrí k typickým manekýnkam, ktoré brázdia svetové móla, v uplynulých dňoch jej médiá venujú obrovskú pozornosť. Za všetko môže dlho pripravovaný kalendár Pirelli na nadchádzajúci rok, ktorý po prvý raz oslovil očarujúcu modelku z kategórie XL. Candice Huffine na výsledných záberoch pôsobí neuveriteľne sexi a plnšie tvary vystavila v celej nádhere.

Pôvabná brunetka sa nechala zvečniť v čiernych kúskoch dráždivej spodnej bielizne. Tie pozostávali z tesného latexového korzetu a podväzkov ako vystrihnutých z erotického klubu. Candice s objemným účesom však rozhodne nezanecháva dojem vulgárnosti. Práve naopak, vykúkajúce bujné prednosti s bradavkami z nej urobili prvotriednu venušu, po akej túžia zástupy mužov.

Pikantné fotenie si užívala aj samotná modelingová hviezda, ktorá si svoju výnimočnosť dobre uvedomuje. „Pirelli je vzrušujúci kus umenia v oblasti módy, ktorý prichádza len raz za rok. Vždy som k nemu vzhliadala, chcela som stáť medzi tými úžasnými ženami. Pre mňa to bola neuveriteľná skúsenosť,“ prezradila zaoblená sexica na margo fotenia. A odborníci sa zhodujú, že zaradenie tejto krásky do kalendára rozhodne nebolo krokom vedľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu