Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Radosť hviezdy filmu Dospeláci: Bude z neho štvornásobný otec!

Kevin James a Steffiana de la Cruz Zobraziť galériu (12)
Kevin James a Steffiana de la Cruz (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký herec, komik, scenárista a producent Kevin James a jeho manželka, herečka Steffiana de la Cruz, budú štvornásobnými rodičmi. Magazínu Us Weekly to potvrdil hercov hovorca. Štyridsaťdeväťročný rodák z Mineoly v štáte New York a jeho 40-ročná partnerka sa zosobášili 19. júna 2004. Ich prvá dcéra Sienna-Marie prišla na svet o rok neskôr.

Herečka, ktorá sa po boku manžela objavila v komédii Zoošetrovateľ (2011), porodila v roku 2007 druhú dcéru Sheu Joelle. O štyri roky neskôr sa rodina rozrástla o syna, ktorému dali meno Kannon Valentine.

James sa pred troma rokmi v relácii Today vyjadril, že keď prišla na svet jeho prvá dcéra, bol až príliš opatrný. Keď ju viezli z nemocnice domov, išiel vraj veľmi pomaly a ukážkovo dodržiaval všetky predpisy. Pri ďalších deťoch však už bol uvoľnenejší. 

Kevin James, vlastným menom Kevin George Knipfing, je známy predovšetkým ako Doug Heffernan zo sitkomu Dvaja z Queensu (1998 - 2007). Zahral si napríklad aj v snímkach 50x a stále po prvý raz (2004), Hitch: Liek pre moderného muža (2005), Keď si Chuck bral Larryho (2007), Dajte si pozor na Zohana (2008), Dospeláci (2010) alebo Dospeláci 2 (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu