Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadná smrť krásnej českej modelky: Priateľka hokejistu mŕtva vo vani!

Kateřina Netolická s partnerom, hokejistom Jakubom Petružálkom. Zobraziť galériu (5)
Kateřina Netolická s partnerom, hokejistom Jakubom Petružálkom.

LITVÍNOV - Nešťastná náhoda alebo samovražda? Českom včera otriasla správa o smrti modelky Kateřiny Netolickej (†26). Priateľku hokejistu Jakuba Petružálka (29) a zároveň víťazku súťaže Top modelka nového tisícročia údajne našli mŕtvu vo vani v ich spoločnom byte. Príčiny smrti zatiaľ verejnosť nepozná, špekuluje sa však o dobrovoľnom odchode z tohto sveta aj o otrave plynom z prietokového ohrievača.

České médiá včera zverejnili správu o smrti úspešnej modelky Kateřiny Netolickej. Krásku našli cez víkend mŕtvu v byte, v ktorom žila s hokejistom Jakubom Petružálkom. Ten hrá za ruský Jekaterinburg, odkiaľ sa okamžite po tragédii vrátil domov. 

Podľa televízie Nova brunetku bez známok života našiel Petružálkov brat. Jej telo malo ležať vo vani. Vraždu lekár po obhliadke tela vylúčil. „Predbežne bolo vylúčené cudzie zavinenie. Bola nariadená súdna pitva, ktorá prebehne tento týždeň,” povedala médiám policajná hovorkyňa Ludmila Světláková. 

Zostáva teda možnosť nehody alebo samovraždy. Mladá Fronta Dnes priniesla informáciu, že za Kateřininu smrť môže plyn z prietokového ohrievača. Výsledky pitvy a príčiny úmrtia budú ale známe až približne o mesiac. Objavili sa tiež vyjadrenia kráskiných známych z modelingovej brandže, ktoré hovoria, že mala v minulosti sklony k sebapoškodzovaniu či samovražde.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu