Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská premena Angeliny Jolie: Stačilo málo a je z nej úplne iná žena!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (17)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

MALTA – Zmenila imidž! Hoci Angelina Jolie (39) ako herečka svetového formátu vystriedala už množstvo podôb, v plynulom období zostávala verná dlhým hnedým vlasom. Tie sú však nateraz minulosťou. Hollywoodska kráska podstúpila na prvý pohľad drobnú zmenu, no vďaka nej by ju možno nespoznali ani vlastné ratolesti.

Parochňa dokáže ozajstné zázraky! Keď Angelina Jolie oznámila svetu, že prikývla na nakrúcanie spoločnej snímky s partnerom Bradom Pittom, fanúšikovia neskrývali obrovské nadšenie. Zatiaľ čo trhák Pán a pani Smithovci dvojicu takpovediac spojil putom lásky, v projekte By The Sea herci predvádzajú svoje umenie už ako ozajstní manželia. A štylisti si nepochybne aj tentoraz prišli na svoje. Krehká krásavica sa totiž jediným drobným zásahom zmenila na dámu v štýle retro.

Prípravy snímky prebiehajú na Malte v plnom prúde a dvojica si užíva teplé, slnečné počasie. Keďže príbeh je zasadený do 70. rokov, šikovní maskéri a vizážisti tomu dokonale prispôsobili imidž ostro sledovaného páru. Angeline tentoraz pribudla na hlave parochňa s polodlhými lokňami a ofinkou v medových odtieňoch. Takáto farba jej zjemnila črty tváre a dokonale ladila s porcelánovou pleťou.

Aj keď sa matka šiestich ratolestí najčastejšie objavuje v akčných filmoch, najnovší počin je údajne z celkom iného súdka. Herečka si ho režíruje sama a nebráni sa tomu, aby skúšala stále niečo nové. „Je to ten typ filmov, ktoré milujeme, ale nehráme v nich často. Je veľmi experimentálny a nezávislý,“ nechala sa americká hviezda počuť v nedávnom interview pre šou Extra. Nechajme sa teda prekvapiť, ako film príjme kritika a či sa okrem festivalov dostane aj do našich kinosál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu