Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrachovaná diva vytasila faldy: Zboku sa dral prsník, spredu macaté stehno!

Toni Braxton napriek viditeľne plnšej figúre provokovala v odvážnych šatách bez podprsenky. Zobraziť galériu (13)
Toni Braxton napriek viditeľne plnšej figúre provokovala v odvážnych šatách bez podprsenky.

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! Hoci sa Toni Braxton (47) už nemôže pochváliť takými štíhlymi krivkami ako kedysi, vyzývavých šiat sa vonkoncom nestráni. Napriek upadajúcej kariére a bankrotu sa známa speváčka pred pár dňami postarala o poriadny rozruch. Do objektívov vystrkovala vykúkajúci prsník aj hrubé stehná s „bombarďákmi“.

Vystavila kypré tvary! Odkedy Toni Braxton zaznamenala celosvetový megaúspech so svojím druhým štúdiovým albumom, uplynuli takmer dve desaťročia. Autorka nezabudnuteľného hitu Un-Break My Heart síce dlhé týždne trónila na vrchole hudobných rebríčkov, no nevyhla sa vážnym finančným problémom. Počas posledných rokov sa dokonca výraznejšie zaoblila a radikálne zmenila účes. S krátkymi vlasmi tento týždeň zavítala na druhý ročník galavečera Red Star Ball v odvážnej róbe, ktorá odhaľovala aj to, čo malo zostať skryté.

Napriek tomu, že Toni už čochvíľa prekročí prah okrúhlej päťdesiatky, na červenom koberci sa príliš neostýchala. V centre pozornosti sa ocitla vďaka šatám s odhaleným chrbtom  a priehľadnej šifónovej sukni s rázporkom do nebies. Práve tá vzbudzovala dojem, že hudobná hviezda siahla po nohavičkách XXL ako po babičke. Navyše spod šiat po celý čas vykúkalo hrubé stehno, ktoré malo od postavy modelky na míle ďaleko. Čerešničkou na torte sa stal už len speváčkin prsník, derúci sa spod minimalistického materiálu, a koža naskladaná do nevábnych faldíkov.

Toni tvorila 12 rokov manželský pár s hudobníkom Kerim Lewisom, ktorému porodila dvoch synov. Mladšiemu Diezelovi (11) lekári diagnostikovali autizmus, s čím sa speváčka nevyrovnávala ľahko. „Myslela som si, že som bola potrestaná za to, že som šla na potrat. Ale uvedomila som si, že na mojom dieťati nie je nič zlé. Len sa učí odlišne,“ prezradila na margo náročnej životnej skúšky. Súd ju síce rozviedol v júli minulého roka, no Toni na oficiálne zväzky nezanevrela. Nedávno sa totiž nechala počuť, že pod čepiec chce ísť znova.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu