Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Hollywoode pribudlo ďalšie bábätko: Hrdou mamičkou sa stala táto herečka

Scott Campbell je hrdým oteckom dcérky, ktorá sa narodila Lake Bell Zobraziť galériu (11)
Scott Campbell je hrdým oteckom dcérky, ktorá sa narodila Lake Bell (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americká herečka Lake Bell sa stala matkou. Tridsaťpäťročná rodáčka z New Yorku priviedla na svet dievčatko, ktorého otcom je tatér Scott Campbell. Magazínu Us Weekly to potvrdil herečkin zástupca.

Meno bábätka ako aj presný dátum narodenia však zatiaľ nie sú známe.

Bell sa s tehotenským bruškom po prvý raz predstavila na párty, ktorá sa konala v apríli v rámci filmového festivalu Tribeca v New Yorku. Na akcii ju sprevádzal aj Campbell, s ktorým sa zoznámila počas nakrúcania seriálu Ako dobyť Ameriku (2010 - 2011) a vlani v júni sa zaňho v New Orleans vydala. 

Lake Bell získala prvé dôležitejšie úlohy v roku 2003, keď sa objavila v drámach I Love Your Work a Vojnové príbehy či seriáli Miss Match po boku Alicie Silverstone. Nasledovalo účinkovanie v televíznych projektoch Bostonské zločiny (2004 - 2008) a Tajuplné more (2005 - 2006). Do povedomia verejnosti sa však dostala najmä vďaka filmom ako Tá mrcha nedá pokoj! (2008), Mejdan v Las Vegas (2008), Česť a sláva (2008), Nejako sa to komplikuje (2009) či Hlavne nezáväzne (2011). Vlani sa predstavila v komédii In a World..., ktorú aj režírovala a napísala jej scenár. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu