Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exmilenka Jaromíra Jágra šantila vo vlnách hore bez: A na zadku len šnúrka!

Inna Puhajková odhodila vrchný diel bikín a svoje telo vystavila v mori takmer nahé. Zobraziť galériu (9)
Inna Puhajková odhodila vrchný diel bikín a svoje telo vystavila v mori takmer nahé. (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Odhodila zábrany! Hoci sa Inna Puhajková (28) objavuje na českých televíznych obrazovkách vo formálnom oblečení, pod ním skrýva postavičku ako lusk. Tú sa rozhodla v celej kráse ukázať prostredníctvom odvážneho záberu na sociálnej sieti. Počas dovolenky sa do morských vĺn vrhla takmer nahá.

Takto ju diváci často nevidia! Aj keď si Inna kedysi budovala kariéru ako víťazka v súťaži krásy a modelka, v roku 2012 zakotvila v televízii Nova. Odvtedy pôsobí ako moderátorka športových správ a divákom sa prihovára nahodená v oku lahodiacich outfitoch. Včera však prostredníctvom Facebooku ukázala, aké krivky si svojho času užíval v posteli český hokejista Jaromír Jágr.

Inna si uplynulé dni vychutnávala v horúcom Egypte, kde sa jej povinnou výbavou garderóby stali dvojdielne plavky. Krásna Češka už síce ako manekýnka nepôsobí, no provokatívnymi zábermi mnohým mužským obdivovateľom poriadne zdvihla adrenalín. Vo vlnách sa totiž nechala zvečniť bez vrchného dielu a najintímnejšie partie zakrýval len minimalistický diel strihu tango. Krivky sympatickej moderátorky tak v konečnom dôsledku zakrývali len šnúrky.

Hoci Inna by svoju prácu zrejme nevymenila, jesennú dovolenku si nevedela vynachváliť. „Posledné čerpanie energie, nikde nikto, len dych berúca oáza ticha a upokojujúci šum mora. Totálna nádhera! Za pár hodín už odlet domov. Ak sa dnes večer objaví v správach ťava, tak som sa tu rozhodla zostať,“ odkázala sporo odetá kráska. Určite ju po návrate najmenej prekvapil fakt, že jej pózy v bikinách lajkovali na Facebooku stovky fanúšikov. A možno pri pohľade na vyzývavé fotky pookrial aj samotný Jágr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu