Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávna herečka strašila na premiére v rifliach: Zatienila ju len 16-ročná dcéra!

Len 16-ročná Maya v pletených šatách zatienila slávnu mamu Umu Thurman, ktorá na premiéru dorazila v rifliach a v pulóvri. Zobraziť galériu (14)
Len 16-ročná Maya v pletených šatách zatienila slávnu mamu Umu Thurman, ktorá na premiéru dorazila v rifliach a v pulóvri. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Aspoň jedna z nich bola za dámu! Keď sa v spoločnosti objaví nestarnúca kráska Uma Thurman (44), módni fajnšmejkri majú zvyčajne malý sviatok. Začiatkom týždňa však vychytená herečka prekvapila na červenom koberci až príliš ležérnym oblečením. Výsledok? V centre pozornosti sa ocitla jej sympatická dcéra Maya Thurman-Hawke (16). Pozrite sa, ako jej to pristalo.

Slávnej mame dotvorila očarujúce garde! Keď medzi hollywoodsku smotánku zavíta dlhonohá siréna Uma Thurman, len málokedy výberom šiat šliapne vedľa. Nedávnej premiére snímky Teória všetkého však očividne veľkú dôležitosť nepripisovala. Pred fotografov si to namierila v pohodlných džínsach, čiernom predĺženom pulóvri a kabáte. Jedným šťastím pre ňu bolo, že si ako sprievod vybrala dospievajúcu ratolesť Mayu. Tá prípravu nepodcenila a zožala veľký úspech.

Hoci sladká tínedžerka na randenie s chlapcami zrejme ešte veľmi nepomýšľa, matkine hviezdne gény už na prvý pohľad nezaprie. Okrem farby vlasov totiž po Ume zdedila aj oči a plné pery. Niet najmenších pochýb, že hereckej hviezde doma vyrastá pôvabná mladá dáma, ktorá má svoj štýl. V modrých pletených šatách po kolenách pôsobila prirodzene a veľmi šik.

Aj keď by si Maya vďaka bohatstvu svojich rozvedených rodičov mohla dopriať plný šatník luxusných kúskov, v otázkach obliekania zrejme nebýva márnotratná. V navlas rovnakých šatách sa totiž spolu s mamou objavila v spoločnosti aj v decembri minulého roka, keď dostala pozvánku na prestížny galavečer známeho výrobcu dekoratívnej kozmetiky. A ako Uma zvláda výchovu svojich ratolestí? „Materstvo zachytáva tak veľmi veľa radosti, frustrácie a zvláštneho napätia medzi starým „ja“ a novým „ja“. A tiež osamelosť rodičovstva. Bola som niekoľko rokov slobodnou matkou,“ zafilozofovala si na margo vnútorného prežívania mamičkovských povinností. Pri pohľade na jej objatia s Mayou je však nad slnko jasnejšie, že obe krásky spája pevné puto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu