Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

A toto je čo za maškarádu? Vyžitá sexbomba spučila silikóny - až jej skoro vypadli!

Katie Price pri uvádzaní knihy stavila na osvedčené ženské zbrane - sieťované pančuchy a vypadávajúce silikónové prednosti. Zobraziť galériu (15)
Katie Price pri uvádzaní knihy stavila na osvedčené ženské zbrane - sieťované pančuchy a vypadávajúce silikónové prednosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Čisté zúfalstvo! Aj keď by sa Katie Price (36) mala momentálne venovať predovšetkým výchove svojich piatich ratolestí, ona sa radšej vrhla na poriadne pikantný biznis. Rozhodla sa napísať ďalšiu knihu, ktorú uviedla na trh za pomoci obrích silikónov. Tie jej včera takmer vypadli z dráždivého kostýmu, pričom sa všetkému prizerali jej maloleté deti.

Zaslúžila by si titul „matka roka“! Zatiaľ čo iné mamičky pri kŕdli potomkov nevedia, kam skôr skočiť, Katie Price sa ešte stále snaží najmä o to, aby oživila svoju upadajúcu kariéru. Ako glamour modelke sa jej priveľa zákaziek už zrejme nedostáva, preto sa rozhodla, že to skúsi ako autorka. Z jej pera tak vzišla ďalšia publikácia, ktorá nesie názov Make My Wish Come True. Tmavovláska však zrejme na Pulitzerovu cenu neašpiruje. Svoje dielo totiž uviedla v sexistickom kostýme s vytŕčajúcimi vnadami veľkosti XXL.

Podnikavá Katie zvolala tlačovú konferenciu, na ktorú si pre paparazzov pripravila ďalšiu zo svojich výstredných kreácií. Tentoraz stavila na bielu farbu, čím chcela zrejme pripomínať ľadovú kráľovnú. Jej sieťované pančuchy s čipkou a natrieskaný dekolt však zanechával dojem, že si výbavu požičala z erotického klubu pre dospelých. Chýbali totiž iba milimetre, aby spučené vnady vypadli z hlbokého výstrihu.

Zarážajúce je, že modelka prezývaná Jordan si na včerajšie popoludnie odmietla zohnať a zaplatiť pestúnku. Namiesto toho si ratolesti zobrala na pikantné fotenie a nechala ich sledovať diskutabilné divadlo. Manžel Kieran držal v náručí len niekoľkotýždňovú dcéru Bunny, pričom staršia Princess si dokonca polonahú matku nakrúcala na mobilný telefón. Dobré mravy a snaha o aspoň akú-takú výchovu tak aj tentoraz zostala bokom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu