Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy rapper čelí žalobe: Neprišiel na festival, mastne za to zaplatí!

Rapper The Game Zobraziť galériu (11)
Rapper The Game (Zdroj: SITA, FB)

FRANKFORT - Amerického rappera Gamea zažalovala usporiadateľská agentúra Dream Team Entertainment. Dôvodom je jeho neúčasť na Kentucky Derby Festivale, kde mal vystúpiť 2. mája, no keďže mu neponúkli pozíciu headlinera, tak nakoniec neprišiel.

Predstavitelia agentúry v žalobe tvrdia, že s rapperom uzavreli 11. apríla kontrakt o účasti na spomínanom festivale, pričom mu následne vopred vyplatili 35-tisíc dolárov. Neskôr im však zavolal nemenovaný rapperov zástupca s tým, že Game na podujatí vystúpi iba v prípade, že bude headliner. Keď mu to organizátori neumožnili, rapper svoju účasť zrušil, pričom nevrátil svoj honorár ani nezaplatil stornovací poplatok 30-tisíc dolárov. Predstavitelia Dream Team Entertainment naňho preto podali žalobu a chcú od neho odškodné 75-tisíc dolárov (v prepočte takmer 59-tisíc eur). 

Tridsaťštyriročný Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, pochádza z Kalifornie a debutoval v roku 2005 nahrávkou The Documentary. Nasledovali nahrávky Doctor's Advocate (2006), LAX (2008), The R.E.D. Album (2011), Jesus Piece (2012) a Blood Moon: Year Of The Wolf (2014). V roku 2004 bol nakrátko členom skupiny G-Unit, po konflikte s 50 Centom sa však rozhodol formáciu opustiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu