Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Seriálová kráska bez hanby a naostro: Na červenom koberci pretŕčala holý zadok!

Maitland Ward v priehľadných šatách bez nohavičiek vystrkovala nahý zadoček. Zobraziť galériu (8)
Maitland Ward v priehľadných šatách bez nohavičiek vystrkovala nahý zadoček. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Presvitalo úplne všetko! Hoci Maitland Ward (37) nepatrí k vychyteným hollywoodskym hviezdam, príležitosť zviditeľniť sa nepremárni nikdy. Inak tomu nebolo ani včera večer, keď sa zhostila úlohy modelky. V provokatívnych šatách však mužskej fantázii veľa priestoru nedopriala a pochválila sa celkom nahým pozadím.

Odhodila zábrany! Aj keď sa Maitland Ward pomalými krokmi už blíži k prahu štyridsiatky, na vyzývavé kúsky garderóby stále nedá dopustiť. Svedčí o tom jej účasť na včerajšej módnej šou, kedy na svojich krivkách predvádzala vyzývavé modely z dielne návrhárky J. Loren. Ovzdušie bolo totiž už opäť nasiaknuté sexepílom v podobe presvitajúcich intímnych partií. Herečka v sebe rebelku nezaprela a nohavičky nechala v šatni.

Maitland sa na móle predviedla vo viacerých odvážnych kreáciách, no najväčší rozruch vyvolala tou, ktorá pri pohľade zozadu pripomínala jemnú čiernu pavučinu. Keďže zadok nechránil žiaden pevnejší materiál, objektívy fotografov si ho mohli zvečniť v celej kráse. V prednej časti šiat sa nachádzali len rafinované trojuholníky, ktoré chránili to najnutnejšie. K slovu sa teda dostali aj presvitajúce prsia.

Americká celebrita má síce na konte zopár filmov, no najviac sa zviditeľnila ako súčasť hereckého obsadenia seriálu Boy Meets World. V súčasnosti sa jej šance hviezdiť pred kamerami akosi vyhýbajú, preto sa chytá každej slamky. A na ktoré stretnutie nikdy nezabudne? „S Billom Clintonom. Bolo skvelé spoznať prezidenta. A on ani nemohol byť milší,“ rozplývala sa Maitland ešte v čase, keď o ňu médiá javili aspoň aký-taký záujem. Medzičasom vraj začala písať scenáre, no tie ju podľa všetkého až tak dobre neuživia ako predvádzanie nahého tela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu