Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trapas priamo na pódiu: Rázporok do nebies a tie stehná... Hrôza!

Mariah Carey vytasila bujný dekolt aj macaté stehná v poriadne odvážnej róbe. Zobraziť galériu (19)
Mariah Carey vytasila bujný dekolt aj macaté stehná v poriadne odvážnej róbe. (Zdroj: profimedia.sk)

ŠANGHAJ – Opäť kypela zo šiat! Hoci Mariah Carey (45) medzi štíhle mladice nepatrí už dlhší čas, pri výbere rób sa akoby zasekla v minulosti. Svedčí o tom aj jej včerajšie vystúpenie na čínskej pôde, kde prekvapila odvážnou kreáciou. Speváčka nielenže neodhadla svoju veľkosť, no už zasa pretŕčala aj tie partie, ktoré nemusela.

Znemožnila sa na celej čiare! Zatiaľ čo sa Mariah Carey ešte donedávna pýšila predovšetkým kyprým dekoltom, najnovšie do svojho repertoára ženských zbraní pridala aj zaujímavý bonus. O figúre modelky môže síce iba snívať, no to jej nebráni v tom, aby svoje nohy ukázala v celej „kráse“. Uplynulý večer strávila na javisku v Šanghaji, kde vystúpila vo viac než provokatívnej róbe. Extrémne vysoký rázporok totiž odhaľoval aj to, čo malo zostať skryté.

Mariah stavila na asymetrické šaty, ktoré materiálom značne šetrili. Vyniknúť totiž už tradične nechali najmä objemným prsiam, no na pretras sa tentoraz dostali aj macaté stehná. Postaral sa o to rázporok na pravej strane siahajúci až po pás. Spevácka diva tak počas koncertu mala čo robiť, aby si spredu ustrážila najintímnejšie partie. Pri pohľade z profilu totiž bez hanby ukazovala časť odhaleného zadku a zanechávala dojem, že z takéhoto modelu dávno vyrástla.

Dvojnásobná mamička si momentálne plní pracovné povinnosti v rámci svetového turné s názvom Elusive Chanteuse, no šťastena jej príliš nepraje. Pred vystúpením v Šanghaji sa totiž znemožnila aj v Tokiu, kde jej spod ultrakrátkych šiat vykúkali nohavičky. Navyše mala obrovský problém s intonáciou a údajne podala katastrofálny výkon. „Pre Mariah Carey je čas zabaliť spevácku kariéru. Ona je legenda, je čas ísť do dôchodku. Už vôbec nevie spievať. Čo sa stalo?“ znela kritika od jednej z fanúšičiek. Vlastný názor si môžete urobiť aj na základe videa pod článkom.

Mariah Carey

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu