Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americký Casanova si prešiel peklom: Okúsil detskú brutalitu, z ktorej mrazí!

Derek Hough je dnes miláčikom mnohých žien. Jeho šarmu neodolala ani Julia Roberts. Zobraziť galériu (4)
Derek Hough je dnes miláčikom mnohých žien. Jeho šarmu neodolala ani Julia Roberts. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Trpké spomienky! Hoci Derek Hough (29) dnes patrí k najväčším lámačom ženských sŕdc na televíznych obrazovkách, v minulosti prežíval poriadne krušné chvíle. Jeho detstvo je totiž poznačené traumou v podobe šikanovania zo strany rovesníkov. Ich praktiky boli také kruté, že z nich doslova naskakujú zimomriavky.

Okúsil peklo na vlastnej koži! Aj keď Derekovi Houghovi dnes leží pri nohách tanečný svet, v školských laviciach kedysi poriadne tŕpol. Vyrastal totiž v štáte Utah, kde sa s ním spolužiaci príliš nemaznali. Bohužiaľ, aj on zažil šikanu, ktorá sa dnes prudko šíri medzi mladšími i staršími deťmi. Aby zvýšil povedomie o tomto silnejúcom fenoméne, rozhodol sa prehovoriť a oprášiť bolestivé spomienky. Medzi nimi dominuje pocit bolesti aj obrovskej bezmocnosti.

„Udierali ma do tváre a dosť agresívne aj do brucha. Bol som uviazaný o strom a potom ma nechali v poli,“ znie šokujúca spoveď fešného tanečníka, ktorý patrí medzi top profesionálov obľúbenej šou Dancing with the Stars. Dnes je z neho mladý sebavedomý muž, no kedysi vôbec ničomu nerozumel a do školy chodil s obrovským strachom. „To je tá otázka: 'Prečo ja? Prečo sa mi toto deje? Čo som urobil?'“ priblížil Derek otázniky, ktoré mu vtedy neustále vírili hlavou.

Napriek tomu, že americký tanečník na minulosťou s horkastou príchuťou nikdy nezabudne, dnes sa na celú záležitosť dokáže pozerať s istým nadhľadom. „Ľudia to nerobia pre nič iné, len preto, že nie sú spokojní sami so sebou. Nemajú radi to, kým sú. A ani nevedia, kým vlastne sú,“ vysvetlil možné dôvody, pre ktoré si ľudské bytosti navzájom ubližujú už v ranom veku. Za svoju odvahu rozprávať o probléme verejne bol v piatok večer odmenený ocenením spolu s Juliou Roberts, ktorá v jeho spoločnosti nešetrila svojím povestným úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu