Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bohyňa z Južnej Afriky išla donaha: Intímne partie obnažila na pláži!

Nicole Meyer Zobraziť galériu (11)
Nicole Meyer (Zdroj: Treats!)

KAPSKÉ MESTO – Obrovská dávka sexepílu! O modelky, ktorým príroda nadelila dokonalé telo aj krásne črty v tváre, v brandži núdza rozhodne nie je. Len máloktorá z nich však dokáže uchvátiť tak ako juhoafrická siréna Nicole Meyer (23). Tá nedávno odhodila všetky zábrany a na opustenej pláži nafotila sériu dráždivých záberov v Evinom rúchu.

Muži po nej túžia, ženy jej závidia a módni editori ju nadovšetko milujú! Medzi najlepšie platené modelky sveta zvyčajne patria tie, ktoré pôsobia ako anjelici známeho výrobcu spodnej bielizne. Tváre niektorých z nich sú však už takpovediac opozerané a o slovo sa hlásia mladšie konkurentky. Karty možno už čoskoro zamieša práve Nicole Meyer, ktorú odborníci prirovnávajú k očarujúcej Ruske Irine Shayk. Odvážna brunetka totiž dostala do vienka božské črty tváre aj výstavné telo. A to v celej kráse najnovšie predvádza v magazíne Treats!.

Fotenie prebiehalo pod taktovkou umelca menom Jacques Weyers v idylickom prostredí Seychelských ostrovov. Hoci sa Nicole v minulosti zviditeľnila aj ako kráska z plavkového vydania Sports Illustrated, tentoraz bikiny odložila bokom. V piesku a v spenených morských vlnách totiž vystavila na obdiv predovšetkým nahé prsia a neštítila sa odhaliť ani to, čo nosí pod nohavičkami. Svetlo sveta tak uzrel jej holý rozkrok aj guľatý zadoček.

Aj keď si Nicole cestovanie súvisiace s prácou manekýnky zamilovala, z času na čas na ňu doľahne nostalgia. „Domov je tam, kde je tvoje srdce. A dnes mi môj domov, Kapské Mesto, veľmi chýba,“ napísala k záberu, o ktorý sa podelila v sieti Instagram. Nechýba jej na ňom prívesok v tvare srdca a drsné skaly v pozadí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu