Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pravý či umelý? Kyprá celebrita dráždi nahým megazadkom na webe!

Amber Rose sa o svoj zadok podelila na Instagrame v celej jeho nahej veľkosti. Zobraziť galériu (14)
Amber Rose sa o svoj zadok podelila na Instagrame v celej jeho nahej veľkosti. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Veľké zadky sú v kurze! O tomto trende sa snaží presvedčiť ďalšia celebrita, ktorá je hrdou majiteľkou pozadia veľkosti XXL. No zatiaľ čo jej kolegyne čelia obvineniam zo silikónových implantátov, Amber Rose (30) vraj mimoriadne kypré tvary dostala do vienka. Svoj obrovský zadok vystavila na webe ako dôkaz.

Čím väčší, tým lepší? Ako sa to vezme! Zatiaľ čo v našich končinách sa ženy snažia o pekne tvarované pozadie akurát do mužských dlaní, za veľkou mlákou vládne kult zadkov s poriadnym objemom. Po Kim Kardashian, Nicki Minaj, Nicole Coco Austin a ďalších hviezdach sa o slovo prihlásila Amber Rose. Tá zvykla svojimi krivkami provokovať už pred pôrodom, no po príchode synčeka na svet jej zostali zásoby v tých správnych partiách. Prostredníctvom Instagramu tak konkuruje spomínaným celebritám a guľaté polky ukazuje takmer nahé.

Hoci Amber chcela upozorniť na svoj vynovený účes, ten si drvivá väčšina fanúšikov pri pohľade na jej fotografiu zrejme ani nevšimla. Červené srdiečka nastriekané vo vlasoch obdarenej modelky totiž tromfol veľký zadok v plavkách strihu tango. Látka zarezaná medzi polkami sa však mnohým obdivovateľom zdala otrepaná. V navlas rovnakej póze sa po pôrode pretŕčala aj Kim Kardashian, len čo schudla väčšinu nalepených kíl.

Zaujímavosťou je, že Kim a Amber okrem oblých bokov spája ten istý muž. Súčasný manžel arménskej krásky, Kanye West, totiž kedysi randil práve s výstrednou manekýnkou. Tá si momentálne prechádza neľahkým rozvodom s neverným manželom a čaká ju boj o poručníctvo spoločného potomka. Na sociálnej sieti sa však už stihla pritúliť k polonahému fešákovi. „Na nakrúcaní s nádherným modelom,“ komentovala provokatívny záber v spodnej bielizni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu