Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Penélope Cruz je najzvodnejšou žijúcou ženou: Aha, vďaka čomu tento titul získala!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (16)
Penélope Cruz (Zdroj: The Weinstein Company/ Esquire)

LOS ANGELES - Španielska herečka Penélope Cruzová je podľa magazínu Esquire "najzvodnejšia žijúca žena". Tento titul jej časopis udelil ako 11. žene v poradí. Pred ňou ho získali Angelina Jolieová, Halle Berryová, Rihanna, Charlize Theronová a Scarlett Johanssonová. Štyridsaťročná rodáčka z Alcobendas pre spomínaný magazín prezradila, že sa necíti ako najsexi žena, ale skôr "ako matka, ktorá nemá dostatok spánku".

Hviezda filmov Vicky Cristina Barcelona (2008) či Vanilkové nebo (2001) pre časopis Esquire povedala, že ju v tínedžerskom veku a ako dvadsiatničku "priťahovala dráma", ale už o ňu nemá záujem.   

Cruzová si stráži svoj súkromný život. Odmietla komentovať pre Esquire svojho manžela, herca Javiera Bardema, aj ich dve deti - s tým, že "to je iba naše". Herečku, ktorá vychováva s manželom a kolegom Javierom Bardemom trojročného syna Leonarda a ročnú dcéru Lunu, označil Esquire za najsexi ženu po prvý raz. Pred ňou sa z tohto titulu mohli tešiť Angelina Jolie, Jessica Biel, Charlize Theron, Halle Berry, Kate Beckinsale, Minka Kelly, Rihanna, Mila Kunis a tiež Scarlett Johansson, a to ako jediná už dva razy - v roku 2006 a vlani. 

Penélope Cruz získala v roku 2009 Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe snímky Vicky Cristina Barcelona (2008) Woodyho Allena. Nominácie na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied si vyslúžila aj v roku 2010 vedľajšou rolou v muzikáli Nine (2009) a v roku 2007 hlavnou rolou v snímke Volver (2006) Pedra Almodóvara. Zahrala si aj v jeho ďalších filmoch ako Na dno vášne (1997), Všetko o mojej matke (1999), Rozorvané objatia (2009) či Rozkoš v oblakoch (2013).

Známa je tiež zo snímok Dievča tvojich snov (1998), Chilli, sex a samba (2000), Krása divokých koní (2000), Kokaín (2001), Vanilkové nebo (2001), Mandolína kapitána Corelliho (2001), Gothika (2003), Fanfán Tulipán (2003), Hlava v oblakoch (2004), Piráti Karibiku 4: V neznámych vodách (2011), Do Ríma s láskou (2012) alebo Konzultant (2013). 

Najbližšie herečku bude možno vidieť v španielskom filme Ma Ma a so Sachom Baronom Cohenom v snímke Grimsby, ku ktorej napísal aj scenár. Novembrové číslo Esquire príde do predaja na budúci týždeň, informovala tlačová agentúra AP.

Po zhliadnutí týchto záberov by iba málokto spochybňoval, či si Penélope Cruz titul najzvodnejšej žijúcej ženy naozaj zaslúži.
Zobraziť galériu (16)
Po zhliadnutí týchto záberov by iba málokto spochybňoval, či si Penélope Cruz titul najzvodnejšej žijúcej ženy naozaj zaslúži.  (Zdroj: The Weinstein Company)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu