Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmyselná dvadsiatka Anna išla donaha: Na intímnych FOTO ukázala všetko!

Anna Orlova sa napriek mladému veku považuje za skúsenú modelku. Dráždivé akty jej vonkoncom nie sú proti srsti. Zobraziť galériu (7)
Anna Orlova sa napriek mladému veku považuje za skúsenú modelku. Dráždivé akty jej vonkoncom nie sú proti srsti. (Zdroj: stalker.smagazine.com)

NEW YORK – Jej krivky nie sú tabu! Ak chcú mladé dievčatá preraziť v zradných vodách modelingu, veľmi často musia odhodiť šaty i zábrany. To je aj prípad len 20-ročnej Rusky Anny Orlovej, ktorá sa pred objektívom už dávno neostýcha. Na najnovších záberoch provokuje úplne nahá a strúha pózy ako vystrihnuté z erotického filmu.

Absolútne bez cenzúry! Brázdiť prehliadkové móla vychytených svetových metropol a predvádzať modely od renomovaných dizajnérov, je snom každého dievčaťa, ktoré pomýšľa na dráhu manekýnky. Realita však býva taká, že ašpirujúce krásky v rozkvete prepožičiavajú svoje krivky časopisom s pikantným obsahom. Výnimkou nie je ani Anna Orlova, ktorá nafotila dráždivé zábery pre magazín S.

Rodáčka z Petrohradu kývla na spoluprácu s fotografom menom Christophe Boussamba. Jeho finálna verzia fotiek ponúka čiernobiele prevedenie, pričom Annu zachytáva zo všetkých uhlov. Objektív tentoraz nevynechal dokonalý zadok, okrúhle prsia či intímnu oblasť rozkroku. Monochromatická verzia síce navodzuje umelecký dojem, no atmosféra fotenia bola zaručene veľmi zmyselná a erotická.

Podnikavá Anna v minulosti spolupracovala so začínajúcimi fotografmi výmenou za portfólio či celý book. V súčasnosti však pózovanie vníma ako serióznu prácu. „Momentálne som k dispozícii len na platené dohody,“ píše na svojom profile pod hlavičkou portálu združujúceho modelky z celého sveta. V opise ďalej uvádza, že akty jej nie sú cudzie a považuje sa za veľmi skúsenú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu