Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americká herečka si prešla peklom: Čo otvorene priznala?

Jessica Chastain Zobraziť galériu (5)
Jessica Chastain (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Jessica Chastain priznala, že ako dievča ju v škole šikanovali. V rozhovore pre americký mesačník Glamour uviedla, že sa s ňou jej spolužiaci nechceli priateliť a posmievali sa jej pre jej vzhľad.

"Spomínam si na časy, keď som mala osem rokov. Mala som naozaj veľmi krátke ryšavé vlasy a bola som veľmi pehavá. Ďakujem Bohu, že vtedy nebol internet, pretože každý deň mi v škole hovorili, že som škaredá. Nikto sa so mnou nechcel kamarátiť. Bolo to veľmi kruté. Dnes s tým chlapci a dievčatá musia bojovať v škole, aj na celosvetovej platforme. Ak môžem dievčatám nejako pomôcť a povzbudiť ľudí, ktorí majú nízke sebavedomie, tak to chcem robiť," vyhlásila 37-ročná rodáčka z kalifornského Sacramenta, ktorej podľa vlastných slov zmenilo život herectvo. "Je to ako v seriáli Glee. Nezapadáte a potom stretnete ľudí, ktorí vám rozumejú," dodala herečka.

Jessica Chastain sa v roku 2004 predstavila v epizódnych úlohách seriálov Pohotovosť (1994 - 2009) a Veronika Marsová (2004 - 2007). Zahrala si tiež vo filmoch Jolene (2008), Dlh (2010), Take Shelter (2011), Strom života (2011), Coriolanus (2011), Zem bez zákona (2012) alebo Mama (2013). Za stvárnenie Celie Foote vo filme Farba citov (2011) ju nominovali na Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe a vďaka snímke 30 minút po polnoci (2012) sa uchádzala o toto prestížne ocenenie v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe. Najbližšie ju diváci a diváčky budú môcť vidieť v sci-fi Interstellar, ktoré by mali do slovenských kín uviesť 6. novembra. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu