Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrachovaná kráska z Baywatchu totálne na dne: Neuveríte, čím sa teraz živí!

Nicole Eggert sa po 25 rokoch od začiatku nakrúcania Pobrežnej hliadky ocitla na mizine. Na ulici teraz predáva zmrzlinu z farebného nákladiaka. Zobraziť galériu (9)
Nicole Eggert sa po 25 rokoch od začiatku nakrúcania Pobrežnej hliadky ocitla na mizine. Na ulici teraz predáva zmrzlinu z farebného nákladiaka.

LOS ANGELES – Prechádza si ťažkými časmi! Aj keď Nicole Eggert (42) kedysi patrila k obľúbeným tváram z televíznej obrazovky, dnes sa musí obracať, aby sa vyhrabala z obrovských dlhov. Namiesto krásavice v zrelom veku pripomína vyťaženú ženu v domácnosti a zarába si, ako vie. Investovala do farebného nákladiaka, z ktorého teraz predáva zmrzlinu.

Pritlačila ju naozajstná bieda? Odkedy sa Nicole Eggert posledný raz objavila v červených plavkách ako zvodná záchranárka z Pobrežnej hliadky, nemala to vonkoncom jednoduché. Počas obidvoch tehotenstiev totiž pribrala značné množstvo kíl, ktorých sa dlho nedokázala zbaviť. Nedávno prežívala čiastočný návrat na výslnie, keď sa zúčastnila celebritnej súťaže súvisiacej s potápaním. Po finančnej stránke však stále prežíva suchoty, a preto bola nútená rozbehnúť vlastný biznis. Rozhodla sa pre predaj zmrzliny priamo z okienka svojho nákladiaka.

Nicole používa obchodný názov Scoops a ako marketingový nástroj zvolila sociálne siete. Prostredníctvom nich totiž láka fanúšikov na svoje sladké maškrty a oznamuje, kde sa v ktorý deň bude nachádzať. „Príďte navštíviť zmrzlinový nákladiak Scoops dnes na ulici Radford a bulvári Ventura vo štvrti Studio City!“ oznamovala plavovláska na Twitteri. V ďalšom príspevku neváhala upresniť aj čas: „Príďte, sme tu až do jednej!“

Uvedenú pozvánku využili aj paparazzi, ktorí bývalú krásku Summer zachytili priamo pri práci. Blondínke nechýbali okuliare a s imidžom podnikavej tety sa k zákazníkom skláňala pri okienku. Je celkom možné, že takýmto spôsobom priláka najmä tých, ktorí ešte stále nostalgicky spomínajú na hrdinov Pobrežnej hliadky. Ktovie však, či sa jej takáto forma podnikania naozaj vyplatí. Nicole totiž v roku 2013 už po tretí raz vyhlásila osobný bankrot a na krku má množstvo nevyplatených účtov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu