Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Anna Kournikovová vystavila telo na webe: Páni, v bikinách je stále kosť!

Anna Kournikovová aj desať rokov po skončení aktívnej tenisovej kariéry ukázala dokonalé telo v bikinách. Zobraziť galériu (7)
Anna Kournikovová aj desať rokov po skončení aktívnej tenisovej kariéry ukázala dokonalé telo v bikinách. (Zdroj: Facebook)

MIAMI – V najlepšej forme ako za starých čias! Odkedy Anna Kournikovová (33) zavesila profesionálnu tenisovú dráhu definitívne na klinec, ubehlo už viac než desaťročie. Sexi Ruska však zostala športu verná aspoň v rekreačnej forme, vďaka čomu sa pýši priam výstavnou postavičkou. Pozrite si jej vyformované telo, s ktorým sa v celej jeho nádhere pochválila na webe.

Sexepílu má na rozdávanie! Hoci Anna Kournikovová kedysi patrila medzi najkrajšie ozdoby tenisových dvorcov, dnes sa napriek mladému veku venuje už len exhibíciám. Z času na čas však svoje závideniahodné krivky prepožičia známym magazínom a reklamným kampaniam ako modelka. Na jej tele by ste totiž nenašli jediný gram tuku navyše. Ten najlepší dôkaz tento týždeň poskytla samotná plavovláska prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Anna si pred objektívom mobilného telefónu zapózovala v dvojdielnych plavkách s rukami nad hlavou a so širokým úsmevom. Aj keď na tréningoch už netrávi toľko času čo pred rokmi, jej osí driek by sa stále zmestil do dvoch dlaní a na štíhlych nohách jej nechýba vyrysované svalstvo. Spevák Enrique Iglesias, ktorý s bývalou tenistkou žije už 13 rokov, sa zrejme má v spálni na čo pozerať. A televízor to určite nie je.

Krásna rodáčka z Ruska sa o zábery zo súkromia delí pomerne často, no Enrique na nich stále chýba. V posledných mesiacoch jeho miesto zaujal pes, ktorý Anne prirástol k srdcu. „Nebolo to tak dávno, čo môj miláčik bol tým najrozkošnejším šteniatkom. Teraz je obrovský a roztomilý!“ napísala k spoločnej fotke s hnedých chlpáčom. Médiám však stále vŕta v hlave otázka, kedy sa prominentný pár rozhodne pre spoločné dieťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu