Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialený Borat bude mať tretie dieťa: S nepoučiteľnou nákupnou maniačkou!

Sacha Baron Cohen a Isla Fisher Zobraziť galériu (10)
Sacha Baron Cohen a Isla Fisher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Isla Fisher, ktorá je známa aj s filmu Spoveď nákupnej maniačky, a jej manžel, anglický komik a herec Sacha Baron Cohen, budú trojnásobnými rodičmi. Magazín Us Weekly o tom informoval nemenovaný zdroj z okolia dvojice.

Ako uviedol, Fisher už odmietla ponuku zahrať si v pokračovaní mysterióznej krimi Podfukári (2013), aby sa mohla naplno venovať dieťaťu. "Produkcia štartuje v novembri. Vedela, že by to nezvládla. Je približne v treťom mesiaci," prezradil zdroj. Samotný pár, ktorý je známy tým, že sa snaží chrániť si súkromie, zatiaľ informácie o herečkinom tehotenstve nepotvrdil.

Štyridsaťdvaročný rodák z Londýna a jeho o štyri roky mladšia partnerka sa zosobášili v Paríži v roku 2010. Dvojica má spolu už dve dcéry - štvorročnú Elulu a takmer sedemročnú Olive. "Rodina je mojou prioritou," vyjadrila sa vlani rodáčka z ománskeho mesta Maskat pre denník The Telegraph. 

Sacha Baron Cohen je známy vďaka stvárneniu viacerých kontroverzných satirických postáv. Predstavil sa ako britský rapper z predmestia Ali G, ako kazašský reportér Borat Sagdijev nastavil zrkadlo americkej spoločnosti v komédii Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa (2006) a ako homosexuálny fashionista zosmiešnil módny priemysel vo filme Brüno (2009). Predvlani si v Diktátorovi zahral admirála generála Aladeena, ktorý sa po smrti Kim Čong Ila považuje za posledného mohykána medzi diktátormi a zo všetkých síl sa snaží svoju krajinu uchrániť pred demokraciou. Barona Cohena diváci mohli vidieť aj vo filmoch Rýchlo a desivo: Šialené preteky (2006), Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street (2007), Hugo a jeho veľký objav (2011) a v roku 2012 sa objavil aj v adaptácii románu Victora Huga Bedári (1862), kde stvárnil pána Thénardiera. 

Isla Lang Fisher odštartovala hereckú kariéru v jednej z austrálskych televízií. Známa je napríklad z komédií ako Scooby-Doo (2002), I Heart Huckabees (2004), Ako uloviť družičku (2005), Amorov úlet (2006), Piráti ciest (2007), Určite, možno (2008) alebo Spoveď nákupnej maniačky (2009). Objavila sa aj v romantickej dráme Veľký Gatsby (2013) a spomínaných Podfukároch. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu