Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Juhoafrická bohyňa odložila plavky: Nahé prsia ako na výstave!

Derryn Lester provokovala hore bez v dráždivých pózach. Zobraziť galériu (8)
Derryn Lester provokovala hore bez v dráždivých pózach. (Zdroj: Treats!)

KAPSKÉ MESTO – Sexepílu má na rozdávanie! Aj keď krásky z Juhoafrickej republiky nie sú vo svete modelingu až také časté, o Derryn Lester možno nebudete počuť posledný raz. Blondínka totiž dostala do vienka priam úchvatné krivky a nehanbí sa ich ukázať v celej nádhere. Pri nedávnom fotení odložila vrchný diel bikín aj zábrany a obnažila prednosti.

Rastie v nej pomerne silná konkurencia! Keď v zradných vodách modelingu zarezonuje ako krajina pôvodu práve Juhoafrická republika, väčšina zainteresovaných si okamžite vybaví 25-ročnú Candice Swanepoel. V jej šľapajách však čoraz úspešnejšie kráča krajanka Derryn Lester, ktorá svoje krivky nedávno prepožičala magazínu Treats!. O tom, že pri dráždivej spolupráci nekládla odpor, niet najmenších pochýb.

Aj keď príroda nadelila očarujúcej Derryn výšku „len“ 171 centimetrov, ona pred objektívom pôsobí ako laň. Takmer na každom zábere odhalila prsia aj napriek tomu, že podľa oficiálnych mier nikdy nepatrila k obdareným dámam. Obvod hrudníka 78 centimetrov ju radí k útlym manekýnkam ako stvoreným pre prehliadkové mólo. Nechajme sa teda prekvapiť, kam ju kariérny posun v budúcnosti zaveje.

Derryn už dávnejšie podpísala kontrakt s modelingovou agentúrou D Management so sídlom v Kapskom Meste. Zvodná blondínka najčastejšie predvádza práve spodnú bielizeň a plážovú módu. Ktovie, možno sa jedného dňa aj ona dostane medzi slávnu zostavu anjelikov výrobcu Victoria’s Secret ako jej kolegyňa Candice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu