Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveriteľné: Z večnej bacuľky vychudnutá kráska - zostal z nej iba tieň!

Jessica Simpson po pôrode trpela obrovskou nadváhou, no dnes je štíhla ako prútik Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson po pôrode trpela obrovskou nadváhou, no dnes je štíhla ako prútik (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - V chudnutí nijako nepoľavuje, práve naopak! Hoci sa Jessice Simpson (34) so zhadzovaním popôrodných kilogramov dlho nedarilo, nakoniec s nimi zatočila viac, ako je zdravé. Oblečenie čoraz menšej veľkosti na nej už takpovediac len visí a blondínka sa okoliu doslova stráca pred očami.

Je to vôbec tá istá žena? Aj keď si Jessica Simpson materstvo nevie vynachváliť, po pôrode sa vždy veľmi trápila. Počas oboch tehotenstiev sa totiž na ňu nalepilo množstvo prebytočných kilogramov, ktorých sa nijako nevedela zbaviť. Nakoniec sa úspech predsa len dostavil a bývalá speváčka už niekoľko týždňov vystavuje na obdiv štíhle svalnaté nohy. Zdá sa však, že chudnutie jej začína prerastať cez hlavu. Tento týždeň vo Veľkom jablku prekvapila figúrou, akou sa nemohla pochváliť ani ako tínedžerka.

Jessica sa s celou rodinou v týchto dňoch zdržuje v New Yorku, kde vymetá butiky a tamojšie reštaurácie. V pätách sú jej neustále paparazzi, ktorí si nemohli nevšimnúť, že hollywoodska kráska pôsobí čoraz krehkejším dojmom. Včera jej totiž vytŕčala kľúčna kosť, ramená mala samý sval a nohy v čiernych nohaviciach vyzerali ako dve špáradlá. Plavovláska sa zrejme inšpirovala u Victorie Beckham a nohavicami zakrývajúcimi vysoké podpätky si nohy opticky poriadne predĺžila.

Keďže Jessica sa dnes živí najmä ako majiteľka mimoriadne úspešnej módnej značky, ukážková figúra je pre ňu veľmi dôležitá. Necitlivé narážky zo strany médií na adresu vlastnej hmotnosti preto nikdy nebrala na ľahkú váhu a nevzdávala sa. „Posilnilo ma to k tomu, aby som sa postavila za všetky ženy, ktoré majú problém schudnúť,“ nechala sa počuť už ako štíhla dvojnásobná mamička. Ostáva len dúfať, že sa v jedle prestane tak veľmi krotiť a udrží si váhu, ktorá lichotí jej vzhľadu aj zdraviu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu