Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovské poníženie pre hudobnú ikonu: To si nikto nevšimol jej ovísajúci dekolt?!

Aretha Franklin zažila nemilé faux pas, keď jej takmer spadli šaty zo zvädnutého dekoltu. Zobraziť galériu (10)
Aretha Franklin zažila nemilé faux pas, keď jej takmer spadli šaty zo zvädnutého dekoltu. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Nedôstojný záver! Niet najmenších pochýb o tom, že Aretha Franklin má aj vo veku 72 rokov na pódiu čo ukázať a zaslúži si obrovský rešpekt. Jej profesionálny tím však tento týždeň zlyhal na plnej čiare, keď speváčku navliekol do neforemných šiat. Jej dekolt totiž pod vplyvom gravitácie klesal čoraz nižšie a od úplnej katastrofy ho delili milimetre.

Toto si naozaj nezaslúžila! Aj bez ohľadu na kyprejšiu postavu je každému štylistovi nad slnko jasnejšie, že korzetové šaty bez ramienok do šatníka dámy po sedemdesiatke jednoducho nepatria. Profesionáli okolo Arethy Franklin však šliapli totálne vedľa a kráľovnú soulu vyslali do štúdia moderátora Davida Lettermana v nelichotivej róbe. Sedemdesiatnička síce očarila speváckym výkonom, no pri odchode si vyrobila obrovské faux pas.

Aretha sa pred kamerami blysla v šatách mentolovej farby s výšivkou v prednej časti. Keďže čokoládová hviezda patrí ku korpulentnejším dámam, oporu pre svoj dekolt potrebuje ako soľ. Na pódiu síce vyzývavý outfit ešte ustála, no pri odchode z nakrúcania ukazovala až priveľa. Látka sa jej totiž neustále zošmykovala z poprsia a vytvárala nevábny dojem.

Odhliadnuc od módneho prešľapu, Aretha nechala na javisku svoje srdce, keď precítene zaspievala skladbu Rolling In The Deep z repertoára výrazne mladšej kolegyne Adele. Keďže má na konte až 18 ocenení Grammy, debata sa pri nakrúcaní večernej šou točila okolo jej najnovšieho projektu. Spomínaná cover verzia totiž spolu s ďalšími piesňami od známych umelkýň nebude chýbať na pripravenom albume. „Pán Davis ma požiadal, aby som urobila koncept najpopulárnejších R&B a popových klasík. Dal mi aj zoznam mien a mne sa páčili všetky, pretože som si tie nahrávky sama kúpila a užívala si ich,“ prezradila spôsob, akým sa vlastne dostala k realizácii posledného diela. Ostáva len dúfať, že Aretha nabudúce počúvne vlastný úsudok a zvolí oveľa decentnejší outfit.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu