Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Beyoncé postavila na nohy celý svet: Na tajnej FOTO pózuje nahá!

Speváčka Beyoncé zverejnila privátny záber, na ktorom v čase tehotenstva pózuje takmer nahá a objíma ju manžel Jay-Z. Zobraziť galériu (9)
Speváčka Beyoncé zverejnila privátny záber, na ktorom v čase tehotenstva pózuje takmer nahá a objíma ju manžel Jay-Z.

LOS ANGELES – Vyvolala poriadny rozruch! Odkedy Beyoncé (33) priviedla na svet svoju prvú ratolesť, čelí podozreniam, že tehotná nikdy nebola a dcérku Blue Ivy jej vynosila náhradná matka. Speváčka preto neváhala a pred blížiacim sa turné odtajnila ďalšie zábery zo súkromia. Na jednom z nich ukázala rastúce bruško iba v nohavičkách.

Predviedla sa ako sexi tehuľka! Nie je to tak dávno, čo sa v kuloároch začali šíriť fámy o rozpade manželstva jedného z najsledovanejších párov. Raper a producent Jay-Z mal údajne podvádzať Beyoncé s viacerými ženami. Dvojica však namiesto rozvodu pripravila pre fanúšikov novú dávku súkromných záberov, ktoré majú dokumentovať ich silné puto lásky. Medzi sériou záberov sa objavila aj fotka z obdobia, kedy hudobná diva nosila pod srdcom svoju dcérku.

Beyoncé sa pred objektív postavila iba v nohavičkách a nahé prsia si cudne prekryla rukou. Na pomoc jej prišiel aj manžel Jay-Z, ktorý ju zozadu objal a nežne chytil za rastúce bruško. Takýto dôkaz sa však mnohým neprajníkom nepozdáva. Tí totiž zastávajú názor, že fotka je príliš rozmazaná, a preto sa nedá presne určiť, či je bruško naozaj pravé.

Takmer sedemminútový klip spája piesne Forever Young a Halo, ktoré manželia na pódiu odspievali bok po boku. Zábery zo živého vystúpenia pochádzajú z Paríža, kde párik absolvoval až dva vypredané koncerty. Na veľkoplošnej obrazovke nechýbali fotografie z exotických dovoleniek a nezabudnuteľné okamihy, ktoré im od narodenia neustále pripravuje spoločná dcéra Blue Ivy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu