Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Česká speváčka pobúrila fanúšikov: Pozrite, prečo jej nadávajú do ku*iev!

Tereza Kerndlová za sexi zábery schytala kritiku. Zobraziť galériu (7)
Tereza Kerndlová za sexi zábery schytala kritiku.

MARBELLA - Kritika za sexi snímky! Tereza Kerndlová (27) sa pred pár rokmi u nás zviditeľnila tým, že za vokalistky na Eurovíziu si vybrala slovenské Twiins. Aktuálne si však speváčka dopriala menší oddych od hudby a užíva si v slnečnom Španielsku. Svojim fanúšikom odtiaľ prostredníctvom sociálnej siete posiela naozaj horúce pozdravy. U niektorých sa ale dráždivé fotografie nestretli s pochopením. Speváčka si musela na vlastnej stránke prečítať aj tvrdé vulgarizmy na svoju adresu.

Tereza Kerndlová patrí k tým najsexi speváčkam na českej hudobnej scéne. Dokazuje to takmer denne aj na svojej fanúšikovskej stránke na Facebooku. Aktuálne si totiž brunetka užíva oddych v španielskej Marbelle, kde sa zároveň aj fotí v poriadne zvodných pózach.  

Zverejňovanie horúcich snímok však malo aj nečakane negatívnu odozvu. Mnohí mladej umelkyni odkázali, že zábery by sa hodili skôr do pánskeho magazínu. Našli sa však aj tvrdšie príspevky. „V poslednej dobe sa vážne správa ako ku*va,” odznelo v jednom komentári. „Ako prostitútka, to je fakt sila,” pridal sa ďalší diskutujúci. 

A Tereza si tieto útoky na svoju osobu aj všimla. „Reagujem na niektoré komenty... Nikoho nenútim, aby ma sledoval na Facebooku. Pokiaľ niekomu vadím ja alebo moje fotky, viete, čo urobiť preto, aby vám tie príspevky nevyliezli na vašej stene. Prajem nádherný deň s minimom stretnutí s negatívnymi ľudmi,” zareagovala s nadhľadom Kerndlová. Čo si o jej fotografiách myslíte vy? 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu