Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozkysnutý, ale bohatý a slávny: Tento „playboy“ má v posteli ďalšiu zvodnú cicu!

Pribratý Quentin Tarantino najnovšie tvorí pár s výrazne mladšou Vanessou Ferlito. Zobraziť galériu (8)
Pribratý Quentin Tarantino najnovšie tvorí pár s výrazne mladšou Vanessou Ferlito.

NEW YORK – Predstavuje hotový magnet na krásne ženy! Hoci Quentin Tarantino (51) nikdy nepatril k vychýreným krásavcom, vďaka režisérskemu talentu si vybudoval renomé a priam rozprávkový majetok. Nedávno síce poriadne pribral, no to mu nebráni v tom, aby ženy striedal ako ponožky. Naposledy si ho klofla herečka mladšia o takmer dve desaťročia.

Nie je atraktívny ani vo forme, no núdzu o zvodné kočky naozaj nemá! Takú povesť si už dlhšie pestuje vychýrený americký režisér, ktorému ručička na váhe po prekročení prahu päťdesiatky prudko stúpa. Len pred tromi mesiacmi sme vás na Topkách informovali, že Quentinovi Tarantinovi sa splnil sen, keď mu do náručia padla osudová láska Uma Thurman. Ako sa ale zdá, išlo len o bleskový ošiaľ, ktorý rýchlo pominul. Filmový guru sa totiž na verejnosti muchloval už s ďalšími dvomi milenkami. Tou poslednou je 33-ročná Vanessa Ferlito s talianskymi koreňmi.

Keď sa Quentin cez deň objavil v newyorským uliciach osamote, mal na sebe sivú dokrkvanú košeľu, spod ktorej mu vytŕčalo rastúce brucho. Pod rúškom tmy si však režisér vyrazil na rande s kučeravou tmavovláskou. Tú najskôr pozval na romantickú večeru  a neskôr ju v objatí okolo ramien odviedol k taxíku. Na rozlúčku si nezabudol vziať jej tvár do svojich dlaní a vášnivo ju vybozkávať.

O novom vzťahu neváhala informovať ani samotná Vanessa, ktorá sa prostredníctvom Instagramu podelila o spoločnú fotku z webkamery. „Pozrite, čo si mačička priviedla. New York City. Quentin Tarantino,“ napísala uveličene k záberu. Zaujímavosťou je, že v americkej metropole sa v týchto dňoch nachádzala aj Uma Thurman. Medzi ňou a Quentinom to vraj neustále iskrí už celé desaťročia, ale umelci si zrejme nie sú súdení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu