Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zbláznili sa? Dcéry Demi Moore išli spolu do vane: Úplne nahé provokujú na webe!

Sestry Scout Willis (vľavo) a Tallulah Willis (vpravo) si nahé zapózovali vo vani. O výslednú fotku sa podelili na Instagrame. Zobraziť galériu (10)
Sestry Scout Willis (vľavo) a Tallulah Willis (vpravo) si nahé zapózovali vo vani. O výslednú fotku sa podelili na Instagrame. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Majú k sebe poriadne blízko! O dcérach herečky Demi Moore (51) a Brucea Willisa (59) je známe, že namiesto budovania vlastnej kariéry vyvolávajú jeden škandál za druhým. Najnovšie sa v nevábnom svetle predviedla prostredná Scout (23) a najmladšia Tallulah (20), ktoré si dopriali spoločný kúpeľ. Pózy v Evinom rúchu si zvečnili mobilným telefónom a jeden zo záberov bez hanby zverejnili na sociálnej sieti.

Šteklivú intimitu ukázali všetkým! Aj keď sa dcéry bývalého hollywoodskeho páru v šoubiznise zatiaľ príliš nepresadili, ich mená rezonujú v médiách častejšie ako mená slávnych rodičov. Dôvod? Svojrázne sesterské trio totiž už dávno odhodilo škrupule. Všetky tri dievčatá sa vyzliekajú ako na bežiacom páse a provokatívne zábery rady prezentujú prostredníctvom Instagramu. Zatiaľ čo Scout nedávno predvádzala holé prsia na ulici, tentoraz nahá relaxovala vo vani so sestrou Tallulah a usrkávala si kolu.

Aj keď Scout s ukazovaním prsníkov nemá najmenší problém, naposledy pózovala tak, aby jej prednosti zakryla sklenená fľaša. Mladšia Tallulah vystrela nohy smerom dohora a zospodu si ich prichytila tesne nad kolenami. Ani jej tak nevykúkali žiadne intímne partie, no záhadou zostáva to, kto nahé sestry v luxusnej kúpeľni fotil.

Prominentná dvadsiatka v súčasnosti púta pozornosť najmä tým, že sa lieči zo závislosti a prechádza si mimoriadne náročným obdobím. „Mám sa skvele. Teraz som veľmi emotívna. Veľmi veľmi veľmi šťastná a spokojná a radostná. Som živá a zdravá, s veľkou chuťou do života,“ rozplývala sa Tallulah tento týždeň na Twitteri. Otázne ale je, či ju spomínané pocity ovládli prirodzene, alebo jej k nim dopomohli lieky. Je totiž vysoko pravdepodobné, že Demina ratolesť sa nelieči len za pomoci silnej vôle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu