Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ale, ale, čo to zase vykúka? Mladučkú krásku zradil rozgajdaný outfit!

Modelke a herečke Emily Ratajkowski spod neposlušného outfitu vykukla podprsenka. Zobraziť galériu (8)
Modelke a herečke Emily Ratajkowski spod neposlušného outfitu vykukla podprsenka. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Chybička sa vkradla! Aj keď krásnu Emily Ratajkowski (23) fanúšikovia poznajú najmä ako odvážnu modelku, ona má našliapnuté i na úspešnú hereckú dráhu. Na pľaci pritom o pozornosť mužov zaručene nemá núdzu. V príliš voľnom oblečení totiž neraz ukáže aj to, čo by malo zostať skryté. Ešteže tento týždeň mala aspoň podprsenku.

Vyrazila naľahko! Keď si Emily Ratajkowski budovala miestečko v zradných vodách svetového šoubiznisu, svoje výstavné krivky prepožičiavala mimoriadne dráždivým záberom. Očarujúca manekýnka, ktorá sa v médiách už viackrát objavila úplne nahá, momentálne zbiera herecké skúsenosti, no svojej povesti nezostáva nič dlžná. Keď sa uprostred týždňa ponáhľala na nakrúcanie snímky We Are Your Friends, postarala sa o nemalý rozruch. Spod ležérneho outfitu jej totiž vykukla spodná bielizeň.

Keďže Emily má plný diár pracovných povinností, na nakrúcanie dorazila s kávou v prenosnom plastovom poháriku a s natáčkami vo vlasoch. Priveľkú námahu si americká kráska s poľskými koreňmi nedala ani pri obliekaní sa. Ráno na seba hodila len skromný overal s dĺžkou ledva pod zadok a s príliš voľným vrškom bez rukávov. Okrem dlhých štíhlych nôh tak nakoniec svetu ukázala, že má rada pohodlné podprsenky telovej farby.

Emily sa narodila v Londýne, no vo veku piatich rokov sa s rodičmi presťahovala za veľkú mláku. Na svoje priezvisko poľského pôvodu je patrične hrdá, netají však, že často naráža na predsudky. „Kvôli môjmu menu a vzhľadu mi ľudia niekedy hovoria: 'Wau, čakal som lámavú angličtinu alebo britský prízvuk',“ prezradila o sebe nádejná herečka v rozhovore pre magazín GQ. Momentálne nakrúca so Zacom Effronom a dokonca má rozbehnutý projekt s Benom Affleckom. Niet tak najmenších pochýb, že aj vďaka týmto známym krásavcom o nej budeme ešte veľa počuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu