Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aha, ako Beyoncé klame celý svet: Jej dokonalá postava je jedna veľká lož!

Beyoncé v bikinách si vyretušovala fotku tak, aby jej medzera medzi stehnami dodala štíhlejší vzhľad. Zobraziť galériu (16)
Beyoncé v bikinách si vyretušovala fotku tak, aby jej medzera medzi stehnami dodala štíhlejší vzhľad. (Zdroj: tumblr.com)

LOS ANGELES – Fanúšikom podsúva ilúzie a klamstvá! Aj s takýmito obvineniami v súčasnosti zápasí spevácka diva Beyoncé (33), ktorá si pohnevala obrovské množstvo priaznivcov. Za všetko môžu jej fotky zo súkromia, ktoré podliehajú snáď ešte väčším úpravám ako tie oficiálne. Umelkyňa sa prezentuje ako štíhla kráska, no skutočnosť je úplne iná.

Zamotala sa do vlastnej siete! Keďže zábavnému priemyslu vládne kult večnej mladosti a štíhlosti, každá jedna fotografia prechádza úpravou v grafickom programe. O to viac si fanúšikovia vážia tie zábery, ktoré sú neretušované a o ktoré sa hviezdy podelia samé prostredníctvom sociálnych sietí. Beyoncé však svojich obdivovateľov sklamala na celej čiare. Chcela ohúriť postavičkou v bikinách, no namiesto toho dostala nálepku vypočítavej klamárky.

Čokoládová kráska nedávno oslávila 33. narodeniny a svoj symbolický sviatok prežívala v kruhu najbližších na pláži aj na jachte. Už o pár dní neskôr sa podelila o fotky v bikinách, v ktorých hravo pózuje na schodoch luxusnej lode. Predtým, ako ich zverejnila, však pomocou aplikácií vytvorila medzeru medzi stehnami, aby jej nohy pôsobili viditeľne štíhlejšie. Následne sa tak na speváčkinu hlavu zosypala ostrá spŕška kritiky. O takýto podvod totiž nikto z jej priaznivcov nestojí.

„Beoyncé by sa mala po a) naučiť správne retušovať, po b) najať niekoho, kto jej fotky vyretušuje alebo po c) prestať s retušovaním,“ znela jedna z reakcií v internetových diskusiách. V podobnom duchu sa však niesli aj ďalšie: „Beyoncé je zaiste dosť bohatá na to, aby servírovala takéto retušérske prešľapy. Trápne.“

Fanúšikovia sú rozhnevaní o to viac, že toto nie je prvý raz, čo sa spackané zužovanie stehien dostalo na pretras. Beyoncé si poriadne zavarila aj fotkami z golfu, na ktorých si nohy upravila do podoby takých, akými sa pýšia modelky. Zábery paparazzov z osláv nedávnych narodenín pritom naznačujú, že speváčka zďaleka nie je taká štíhla, ako sa prezentuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu