Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vypapaná Lady Gaga nahodila bombarďáky: Fúha, to sú ale macaté stehná!

Lady Gaga svoju kyprú postavu predviedla v neforemných šortkách, akoby práve vyliezla z postele. Zobraziť galériu (15)
Lady Gaga svoju kyprú postavu predviedla v neforemných šortkách, akoby práve vyliezla z postele. (Zdroj: Lady Gaga, TT News Agency)

ISTANBUL – Plnšie tvary nijako neskrýva! Lady Gaga (28) sa počas cesty na vrchol populárnej hudby vždy usilovala o vytrénovanú a veľmi štíhlu postavičku ako lusk. V uplynulých mesiacoch však na diéty zvysoka kašle a užíva si zaoblenú figúru. Tú bez hanby ukázala aj tureckým fanúšikom, keď v neforemných šortkách predvádzala hrubé stehná.

Extravagancia za každú cenu! Hoci Turecko ešte stále patrí ku konzervatívnejším krajinám, Lady Gaga sa na konvencie zvysoka vykašľala. Na letisko v tamojšej metropole totiž zavítala v odvážnejšom outfite, ktorý viac než šaty pripomínal pyžamo so županom. Speváčka napriek miernej nadváhe nahodila veľmi krátke nohavice. Jej nohy však už zďaleka nepatria k takým vytrénovaným ako kedysi.

Len čo sa popová ikona zjavila v príletovej hale, začali ju vítať stovky nadšencov. Uveličená Lady Gaga preto neváhala a vybrala sa rozdávať úsmevy, autogramy aj vrelé objatia s dojatými fanúšikmi. Už od samého úvodu však prekvapila macatými stehnami v šortkách, ktoré pripomínali saténové bombarďáky po babičke. Pri objímaní neskôr dostal zabrať aj samotný plášť, keď jeho rukávy pod náporom hrubších ramien praskali vo švíkoch.

Aj keď mnohí priaznivci sú voči speváčkinej hmotnosti nanajvýš tolerantní, iní nešetria ostrou kritikou. A práve im Lady Gaga nedávno venovala štipľavé slová prostredníctvom Twitteru: „Radšej budem tučná ako povrchná!“ V inom príspevku sa zasa prihovárala týmito slovami: „Som hrdá v akejkoľvek veľkosti, pretože vo vnútri je to, čo sa naozaj počíta. Navyše, je to aj o tom, ako pózujete. Len sa spýtajte supermodeliek!“ Zdá sa teda, že hudobníčka sa do chudnutia nehrnie a so sebou je maximálne spokojná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu