Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prominentná dcérenka pritvrdila: V 18-ich sa pretŕča na webe - úplne nahá!

Len 18-ročná Kendall Jenner nafotila prvé akty. Jeden z nich je už zverejnený na webe. Zobraziť galériu (14)
Len 18-ročná Kendall Jenner nafotila prvé akty. Jeden z nich je už zverejnený na webe. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nie je o nič horšia! Len pred niekoľkými dňami vo svete šoubiznisu zarezonovali pikantné zábery úplne nahej Kim Kardashian (33). Netrvalo však dlho a v Evinom rúchu sa nechala nafotiť aj jej polovičná sestra Kendall Jenner. Čo na tom, že má iba 18? Umeniu provokovať sa predsa učí od tých najskúsenejších a v obnažovaní tela ju očividne nič nezastaví.

V šľapajách staršej sestry kráča naozaj zavčasu! Hoci Kim Kardashian nikdy nepatrila k hanblivkám, jej nedávne erotické fotky v magazíne GQ pohoršili mnoho fanúšikov. Úplne nahá a kyprá reality hviezda pritom ani len netušila, že k podobným záberom motivuje aj tínedžerku z vlastnej famílie. Nádejná modelka Kendall Jenner je totiž pred objektívom čoraz odvážnejšia a fotografovi Russellovi Jamesovi zapózovala bez jediného kúska oblečenia.

„Sobotňajšia múza,“ týmto slovným spojením okomentovala čiernobiely záber ďalšia z Kardashianiek, ktorá sa oň podelila prostredníctvom Instagramu. Tehotná Kourtney je totiž na svoju 18-ročnú sestru hrdá minimálne tak, ako ich spoločná matka. Kendall sa navyše práve vďaka tejto odvážnej fotke objaví v knihe s názvom Angels. So spomínaným umelcom spolupracovala už v minulosti. Russell sa totiž postaral o fotku s vytŕčajúcou bradavkou, ktorú tínedžerka zverejnila na 18. narodeniny.

Zaujímavosťou je, že fanúšikovia k pikantnej fotografii zaujali skôr negatívny a veľmi kritický postoj. „Je príliš mladá!“ napísal jeden z internetových užívateľov do diskusie. S jeho názorom sa stotožňuje aj ďalší prispievateľ: „Neskôr to bude ľutovať.“ Kendall však na názory okolia očividne zvysoka kašle. Práca manekýnky jej totiž dáva nový zmysel života a patričnú finančnú nezávislosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu