Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bieber si nedá povedať: Havaroval, pobil sa a skončil vo väzení!

Justin Bieber na policajnom zábere Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber na policajnom zábere (Zdroj: Miami Police Department)

ONTÁRIO - Kanadský spevák Justin Bieber sa opäť ocitol v policajnej väzbe. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého ho polícia zadržala v Ontáriu ešte v piatok 29. augusta.

Okrem toho, že predvádzal nebezpečnú jazdu na štvorkolke, sa stal aj účastníkom nehody a následne sa pobil so šoférom auta, do ktorého vrazil. Dvadsaťročný spevák je už podľa TMZ na slobode. Pred súd by sa mal v tejto veci postaviť v priebehu tohto mesiaca.

Justin Bieber pochádza z kanadského Londonu a debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby (feat. Ludacris) a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards, pätnásť Teen Choice Awards, osem MTV Europe Music Awards a dve nominácie na Grammy.

Okrem hudby je však tiež známy početnými problémami so zákonom. V auguste napríklad uzavrel dohodu o vine a treste v súvislosti s januárovým zatknutím za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne. Bieber sa priznal k bezohľadnému šoférovaniu a nenásilnému bráneniu sa zatknutiu, výmenou za čo prokurátor stiahol obvinenie zo šoférovania pod vplyvom omamných látok. Sudca spevákovi následne nariadil absolvovať dvanásť hodín kurzu na zvládanie hnevu, darovať 50-tisíc amerických dolárov na detskú charitu a tiež sledovať videá o tragických dôsledkoch šoférovania pod vplyvom alkoholu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu