Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechcela prísť rovno hore bez? Krásna herečka predviedla nahé prsia iba v čipke!

Chiara Mastalli na filmovom festivale v Benátkach prekvapila presvitajúcimi bradavkami. Zobraziť galériu (3)
Chiara Mastalli na filmovom festivale v Benátkach prekvapila presvitajúcimi bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY – V centre pozornosti za každú cenu! O talianskych ženách sa traduje, že patria k tým temperamentnejším, no zároveň majú vycibrený vkus na módu. Toto spojenie na domácej pôde cez víkend predviedla práve Chiara Mastalli (30), ktorá sa postarala o poriadny rozruch. Priamo na červenom koberci vystavila nahé vnady. Tie prekrývala len priehľadná pavučina, spod ktorej presvitali bradavky.

Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci Chiara Mastalli nepatrí k celosvetovo známym hviezdam, skúsenosti zo sveta šoubiznisu má naozaj bohaté. Pred kameru sa totiž po prvý raz postavila už ako šesťročná, keď si zaúčinkovala v reklamnom spote na osobný automobil. Dnes má na konte slušnú zbierku filmov a fotografi idú na nej objektívy nechať. Pozrite si zábery z premiéry filmu 3 Coeurs (Tri srdcia), ktorá sa v sobotu konala v rámci filmového festivalu v Benátkach.

Chiara si to pred paparazzov namierila v odvážnom outfite, ktorý pozostával z nevšednej sukne a čipkovaného topu. Fuksiová sukňa mala vpredu vysoký rázporok a po bočných stranách odstávala ako balón, predĺžená bola do vlečky. Pre mužské zraky však najväčšie lákadlo predstavoval čierny zvršok, pod ktorým chýbala akákoľvek spodná bielizeň. Obrysy nahého poprsia aj bradavky tak presvitali ako na výstave.

Zaujímavosťou je, že Chiara si pomerne prísne stráži svoje súkromie a priveľa škandálov nevyvoláva. V jej okolí sa neobjavuje žiaden stálejší partner, a preto sa množia špekulácie, že herecká hviezda je lesbička. Ona však spomínané fámy zatiaľ nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu