Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Speváka takto potrestali za obrovskú nechutnosť: Ženu zdrogoval, nahá zažila šok!

Cee Lo Green Zobraziť galériu (3)
Cee Lo Green (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák, rapper a producent Cee Lo Green dostal trojročnú podmienku za distribúciu drog. Losangeleský súd mu tiež nariadil 360 hodín verejnoprospešných prác a 52 sedení na stretnutiach anonymných alkoholikov.

Predmetom súdneho konania bol incident z júla 2012. Spevák mal vhodiť žene v bare v Los Angeles do nápoja extázu, pričom nemenovaná sa neskôr prebudila nahá v muzikantovej posteli. Dvojica sa v tom čase stretávala už dlhšie. Pre nedostatok dôkazov o sexuálnom napadnutí tak Greena súdili len za distribúciu drog. Tridsaťdeväťročný rodák z Atlanty v štáte Georgia na nedávnom pojednávaní uviedol, že spomínaná žena užila extázu dobrovoľne. Cee Lo Green, vlastným menom Thomas DeCarlo Callaway, by sa mal vrátiť pred súd v marci. 

Cee Lo Green začínal v skupine Goodie Mob. Tá vznikla v roku 1991 v Atlante a okrem Greena ju tvoria Big Gipp, Khujo a T-Mo. Debutovali v roku 1995 nahrávkou Soul Food, po ktorej nasledovali albumy Still Standing (1998) a World Party (1999). Po vydaní posledného spomínaného albumu však Green skupinu opustil, aby sa venoval sólovej kariére. Svoj prvý album s názvom Cee-Lo Green And His Perfect Imperfections vydal v roku 2002, nasledovali Cee-Lo Green... Is The Soul Machine (2004), The Lady Killer (2010) a vianočný Cee Lo's Magic Moment (2012). Spevák je okrem toho aj členom formácie Gnarls Barkley, s ktorou vydal štúdiovky St. Elsewhere (2006) a The Odd Couple (2008). Goodie Mob oznámili návrat v pôvodnom zložení v novembri 2007 a vlani v auguste uviedli na trh štúdiovku Age Against The Machine. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu