Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Keď prsnatá sexica tasí zbrane: Provokuje holým zadkom aj bradavkami v pozore!

Sexi modelka Rachel Mortenson ukázala nahé pozadie aj vztýčené bradavky. Zobraziť galériu (8)
Sexi modelka Rachel Mortenson ukázala nahé pozadie aj vztýčené bradavky. (Zdroj: Galore)

LOS ANGELES – Dokonalá z každého uhla! Aj takýto dojem vzbudzuje modelka Rachel Mortenson, ktorá zatiaľ nepatrí k nositeľkám zvučných mien. Jej fanúšikovská základňa sa však aj vďaka odvážnym a oku lahodiacim záberom rozrastá raketovým tempom. Sexi brunetka totiž bez váhania odhalila intímne partie a pôsobila pritom čertovsky zvodne.

Ako to, že sa jej výraznejšia pozornosť dostáva až teraz? Aj to sa pýtajú milovníci krásy ženského tela, ktorí natrafili na provokatívne zábery modelky Rachel Mortenson. Tá si v minulosti zapózovala pre pánsky magazín Playboy, no najnovšie sa vyzliekla na stránkach periodika Galore. V jeho čerstvom vydaní dráždi ako ostrieľaná sexbomba vystrihnutá z mužských túžob. Obnažené krivky totiž rafinovane spojila so športom.

Bejzbalová pálka pod celkom nahým pozadím, či vztýčené bradavky rysujúce sa pod červeným tričkom – to je len malá ochutnávka z toho, čo Rachel čitateľom spomínaného časopisu ponúka. Pred objektívom sa totiž predviedla aj hore bez a zakaždým sa štylizovala do podoby inej športovkyne. Na svoje si tak prídu vyznávači bejzbalu, tenisu, futbalu aj cyklistiky.

Aj keď by si americká sexica podľa názoru niektorých kritikov zaslúžila ďaleko viac priestoru, ona sa na nedostatok pracovných príležitostí sťažovať nemôže. Zaujímavosťou ale je, že manekýnka nikde neuvádza svoj skutočný vek a tento údaj nezverejňuje ani agentúra, ktorá ju zastrešuje. Rachel však má svoje tínedžerské časy dávno za sebou. Prostredníctvom Instagramu sa totiž pomerne často delí o fotky jedinej ratolesti. „Ruby Heet je oficiálne tretiačkou,“ napísala pyšne k fotografii dcéry, ktorá sa práve chystala do školy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu