Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľký svadobný deň Angeliny Jolie: Prvé FOTO obrúčky, nepozvaný otec prehovoril!

Brad Pitt sa krátko po svadbe s Angelinou Jolie pochválil svadobnou obrúčkou. Zobraziť galériu (13)
Brad Pitt sa krátko po svadbe s Angelinou Jolie pochválil svadobnou obrúčkou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Už tvoria harmonickú rodinu aj na papieri! Hoci Brad Pitt (50) pokľakol pred Angelinou Jolie (39) už pred vyše dvomi rokmi, ich rozprávková svadba sa za prísne tajných okolností odohrala až pred pár dňami. Šťastný novomanžel už hrdo ukázal svadobnú obrúčku. Ohrdnutý otec Jon Voight (75) sa o všetkom dozvedel až z médií.

Konečne svoj vzťah zoficiálnili! Aj keď sa o sobáši najsledovanejšieho hollywoodskeho páru špekulovalo dlhší čas, k uzavretiu manželstva došlo uplynulý víkend v prostredí romantického francúzskeho zámku. Na svadbu v úzkom kruhu rodiny a priateľov pritom nedostal pozvánku ani herečkin otec Jon Voight. Pred médiami sa však kajá a tvrdí, že všetko je v poriadku: „Nie som sklamaný, chápem to.“

Napriek tomu, že Jon o svadbe ani netušil, rodinné šťastie si nechce nechať ujsť. „Idem do Európy, aby som ich všetkých tento týždeň videl. Dlho som čakal, kým sa táto svadba udeje. Všetko je skvelé, som veľmi šťastný,“ uviedol spokojný otec jednej z najobletovanejších hviezd. A ako vlastne vidí vzťah svojej dcéry? „Nuž, s Bradom tvorí pár už nejakú chvíľu, takže musí byť šťastnejšia, ako keď bola s inými manželmi,“ reagoval Voight na poznámku, že Angelina išla pod čepiec už po tretí raz. „Brada mám rád, vytvorili sme si puto pri hraní golfu,“ vyjadril sa sedemdesiatnik na adresu svojho zaťa. A prečo k sobášu vlastne došlo? „Deti ich prosíkali už veľmi dlho, aby sa vzali. Bol správny čas,“ uzavrel Jon svoju otvorenú spoveď.

Zaujímavosťou je, že áčkoví herci sa pred fotografmi nijako neskrývajú. Včera sa na tlačovke k filmu Fury objavil práve Brad, ktorému na ľavom prstenníku nechýbala obrúčka. O tom, že vstúpil do chomúta, teda niet najmenších pochýb. Ktovie však, čo na prekvapivé novinky povedala jeho exmanželka Jennifer Aniston, ktorá po svadbe so snúbencom túži snáď ešte dlhšie ako Angelina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu