Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčka Shakira je opäť tehotná: S Piquém sa tešia na druhého potomka!

Shakira so synom Milanom Zobraziť galériu (5)
Shakira so synom Milanom (Zdroj: SITA)

BOGOTA – Kolumbijská speváčka libanonského pôvodu Shakira (37) a jej o desať rokov mladší životný partner, pilier zadných radov futbalového klubu FC Barcelona a španielskej reprezentácie Gerard Piqué sa tešia na druhého potomka.

Pár celebrít, ktorý je nerozlučnou dvojicou štyri roky, má už synčeka Milana, ktorý sa narodil v januári 2013.
Speváčka potvrdila tehotenstvo vo vyjadrení pre mexickú mutáciu časopisu Cosmopolitan. Rodáčka z Barranquilly, plným menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, patrí v španielsky hovoriacom svete medzi hviezdy šoubiznisu už od 90. rokov minulého storočia, na trhu v anglicky hovoriacom zvyšku sveta je stálicou najneskôr od roku 2002.

Laureátka celého radu prestížnych ocenení, vrátane Grammy a Latin Grammy, MTV Awards, ale aj Billboard Latin Music Awards, World Music Award a American Music Award, získala už aj čestnú cenu Organizácie Spojených národov pre výchovu, vedu a kultúru (UNESCO) a ocenenie Medzinárodnej organizácie práce (ILO) za sociálnu angažovanosť.

Pred troma rokmi sa stala osobnosťou roka podľa Latin Recording Academy, nechýba však ani v tohtoročnom rebríčku TOP 100 najvplyvnejších žien planéty magazínu Forbes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu