Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladučkej hviezde stroskotal vzťah: Krásna Bella Thorne je po dvoch rokoch voľná!

Bella Thorne Zobraziť galériu (6)
Bella Thorne (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Bella Thorne a jej priateľ Tristan Klier sa rozišli po dvoch rokoch randenia. Šestnásťročná interpretka o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde na otázku fanúšikov, či sú ešte spolu, odpovedala jednoducho, že nie. Príčinu ich rozchodu však neprezradila.

"Predtým ako ma Tristan spoznal, nebol typ vhodný na vzťah. Na našom prvom rande si myslel, že budem ako všetky ostatné dievčatá, ktoré dovtedy stretol a ktoré nemali žiadne zábrany a bez váhania ho bozkávali. Ja som čakala šesť týždňov. Musela som sa uistiť, či si to naozaj zaslúži," prezradila herečka nedávno pre magazín Seventeen. 

Annabella Avery "Bella“ Thorne sa narodila v Pembroke Pines na Floride. Diváci a diváčky ju môžu poznať ako Ruthy Spivey z projektu Môj najhorší nepriateľ (2008) či CeCe Jones z televízneho programu Na parket! (2010 – 2013). V roku 2010 stvárnila Tancy Henrickson v seriáli Big Love (2006 – 2011). Okrem toho si zahrala napríklad v snímkach Bratia ako sa patrí (2003), Craw Lake (2007), Blind Ambition (2008), One Wish (2010) či Forget Me Not (2009).

Po boku Drew Barrymore a Adama Sandlera sa tento rok objavila v komédii Blended. Svoj hlas prepožičala aj jednej z postáv v animovanom filme Cililing a tajomstvo krídiel (2012). V októbri plánuje vydať debutový album s názvom Call It Whatever. Pracuje aj ako modelka a tanečnica. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu