Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Útla britská herečka sa ukázala hore bez: Za miniatúrne prsia sa nehanbí!

Keira Knightley si zapózovala pre magazín Interview hore bez a odvážne ukázala drobné prsia. Zobraziť galériu (16)
Keira Knightley si zapózovala pre magazín Interview hore bez a odvážne ukázala drobné prsia. (Zdroj: Interview)

LONDÝN – Razí cestu prirodzenosti! Keira Knightley (29) patrí k tým hereckým hviezdam, ktoré dlhé roky bojujú s obvineniami z anorexie a nikdy sa nemohli pochváliť objemnejším poprsím. Drobná celebrita však na akékoľvek predsudky kašle a silikóny odmieta. Bez zábran odhodila šaty a svoje poprsie veľkosti XXS ukázala úplne nahé.

Plochá ako žehliaca doska! Aj s takými nálepkami sa stretla útla Keira Knightley, ktorá sa vo svete kinematografie najviac zviditeľnila ako jedna z ústredných postáv ságy Piráti z Karibiku. Pre svoju veľmi krehkú postavu bola viackrát označená za podvyživenú a jej príliš malú nádielku vo výstrihu grafici na plagátoch pravidelne zväčšovali. Herečka sa však krátko pred tridsiatkou už opäť podujala na odvážny krok. Nechala sa zvečniť pre čerstvé číslo magazínu Interview, na stránkach ktorého vyšla s kožou na trh. Drobné vnady odhalila aj napriek tomu, že podprsenku vlastne vôbec nepotrebuje.

S mokrými vlasmi, s čipkovanými rukavicami siahajúcimi až nad lakte a iba v nohaviciach – tak si Kiera zapózovala pred objektívom vychyteného fotografa Patricka Demarcheliera. Fotografia hore bez je však jediná s erotickým podtónom. Všetky ostatné sú totiž ako vystrihnuté z módneho editoriálu a herečka nahodená v noblesných kreáciách pôsobí ako dokonalá manekýnka.

Zaujímavosťou je, že priložený rozhovor prebiehal ako samotné fotenie – jeho účastníkmi boli len Keira a Patrick. Jediný rozdiel tkvel v tom, že dvojica debatovala po telefóne a Pirátka z Karibiku sa nenechala spovedať. Väčšinou kládla otázky ona a o sebe prezradila len toľko, ako momentálne trávi voľný čas. „Nie, nenakrúcam film. Že čo robím? Práve som nakúpila množstvo kníh a budem ich cez leto čítať, snáď si na základe nich vyberiem nejaký film. Neviem, či sa to stane, ale je to celkom dobrý spôsob práce,“ prezradila na margo svojich plánov. V doterajšej kariére sa nabalila viac než dosť, preto sa do ďalších projektov hrnúť naozaj nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu