Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trapas: Hollywoodska kráska rozkročila nohy... Ups, čo to zase vykuklo?

Halle Berry si neustrážila kratučké šortky, no našťastie mala pod nimi bikiny. Zobraziť galériu (13)
Halle Berry si neustrážila kratučké šortky, no našťastie mala pod nimi bikiny. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Toto bolo naozaj tesné! Aj keď ostrieľaná Halle Berry (48) si svoju cudnosť na červenom koberci vždy prísne stráži, v súkromí až taká opatrná nie je. Momentálne si totiž vychutnáva rodinnú dovolenku na Havajských ostrovoch, kde nepohrdne ani kratučkými šortkami. Práve vďaka nim však takmer ukázala to, čo nosí v nohavičkách.

Takto vystupuje dáma? Niet najmenších pochýb, že Halle Berry je ozdobou každého spoločenského podujatia a medzi hollywoodskou smotánkou pravidelne ohuruje ukážkovým zovňajškom. Keď však čokoládová herečka oddychuje, uprednostňuje ležérne oblečenie, v ktorom sa môže cítiť maximálne pohodlne. S malými ratolesťami a zákonnou polovičkou tento týždeň vyrazila na Havaj, aby načerpala novú energiu. V šortkách ledva pod zadok si však vyrobila poriadny trapas. Šťastím pre ňu bolo, že si nezabudla obliecť spodný diel bikín.

Halle si s celou rodinkou dopriala tak trochu adrenalínový transport na člne a pri vystupovaní mala čo robiť, aby udržala rovnováhu. Zrejme pritom ani netušila, že ju pozorujú paparazzi, a tak herečka sebavedomo rozkročila nohy. Spod džínsových šortiek jej tentoraz vykukli biele bikiny s čiernou potlačou, ktoré ochránili najintímnejšie partie. Ak by totiž herečka vyrazila naostro, zrejme by si vyrobila hanbu na dve zimy.

Zaujímavosťou je, že herecká hviezda ešte v pondelok večer žiarila na odovzdávaní cien Emmy, kde uchvátila fialovou róbou značky Elie Saab. Na kráse jej totiž neuberá ani fakt, že sa blíži k prahu päťdesiatky a len nedávno ako najstaršia hollywoodska mamička priviedla na svet druhého potomka. „Nemyslela som si, že by bolo možné v mojom veku otehotnieť. Oni to nazývajú geriatrické tehotenstvo. Nechcela som sa ani znova vydávať, ale deti menia všetko,“ vyspovedala sa nestarnúca siréna v hosťovskom kresle u Ellen DeGeneres. Treba uznať, že láska a šťastný rodinný život jej naozaj veľmi prospieva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu