Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Takto vyzerá hviezda Jak vytrhnout velrybě stoličku: Depresie zo starnutia!

Jana Preissová mala depresie zo starnutia. Takto si ju pamätáme v legendárnych filmoch spred niekoľkých dekád (vpravo) a takto vyzerá dnes (vľavo). Zobraziť galériu (5)
Jana Preissová mala depresie zo starnutia. Takto si ju pamätáme v legendárnych filmoch spred niekoľkých dekád (vpravo) a takto vyzerá dnes (vľavo).

PRAHA - Jana Preissová (66) je známa najmä ako filmová mama Tomáša Hollého (†21) z komédií Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny. Od nakrúcania ale uplynulo už takmer 40 rokov a nikto bohužiaľ nemladne. Uvedomila si to aj herečka, ktorá mala zo starnutia depresie. Nejakú dobu sa preto na verejnosti neukazovala a nikde neúčinkovala. Až teraz.

Opäť pred kamerami! Jana Preissová kedysi stvárnila sympatickú matku v nezabudnuteľných komédiách s Tomášom Hollým. Hoci bola herečka mimoriadne obľúbená, s pribúdajúcimi rokmi sa z očí verejnosti vytratila. 

Podľa českého denníka Aha! mala blondínka depresie zo starnutia. „Nemôžem sa na seba už pozrieť ani do zrkadla,” vyjadrila sa pred pár rokmi. A tak sa držala mimo kamier a záujmu ľudí. Hoci ju diváci túžili opäť vidieť na obrazovkách, Preissová sa tomu bránila. 

Zdá sa však, že herečka sa už so starobou zmierila. Prijala totiž ponuku Českej televízie a zahrala si v jednom z príbehov z cyklu Nevinné lži. Dokonca sa v týchto dňoch objavila aj na premietaní, kde boli prítomné médiá. Zvládla to so šarmom a úsmevom na tvári. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu