Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto sa tak často nevidí: Ospevovaná diva Beyoncé opitá pod obraz boží!

Speváčka Beyoncé sa tak opila, že na ceste domov nevnímala okolitý svet. Zobraziť galériu (18)
Speváčka Beyoncé sa tak opila, že na ceste domov nevnímala okolitý svet. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vedela prešvihnúť svoju mieru! Odkedy sa speváčka Beyoncé (32) stala matkou, je neustále predkladaná ako vzor pre všetky dámy nielen zo sveta šoubiznisu. Jej ukážkový zovňajšok a distingvované správanie však v minulosti utŕžilo poriadnu hanbu. Hudobná diva si totiž neustrážila množstvo alkoholu, ktorý na žúre vypila. Domov sa tak vracala v zúboženom stave.

Bola z nej poriadna divoška! Aj keď sa Beyoncé v spoločnosti vždy kontroluje a alkoholickým excesom sa oblúkom vyhýba, pred zhruba ôsmimi rokmi si vyhodila z kopýtka viac, než sa na slušnú dámu patrí. Na pretras sa vrátili fotografie z roku 2006, ktoré ju zachytávajú v nelichotivom stave. Pozrite si zábery, ktoré by kučeravá kráska najradšej vymazala zo života.

Beyoncé si to do nočného klubu namierila v ligotavých minišatách zelenej farby a po celý čas sa zrejme dobre bavila. Problém nastal, keď sa mala zdvihnúť na odchod a odkráčať k pristavenej limuzíne. Opitá speváčka sa ledva tackala a vzápätí sa zvalila na kožené zadné sedadlá. Do tváre jej padali vlasy, pričom úspešná hviezda okolitý svet ani príliš nevnímala. V úctyhodnej vzdialenosti vedľa nej sedel Jay-Z a takmer vôbec si ju nevšímal.

Držiteľka množstva hudobných ocenení si v uplynulých mesiacoch v súkromnom živote doslova prechádzala peklom. Množia sa totiž špekulácie, že ju manžel podvádza a ich oficiálny zväzok sa otriasa v základoch. Ostáva len dúfať, že speváčka nebude hľadať riešenia na dne pohárika tak, ako to majú vo zvyku jej kolegyne.

Okrem problémov v manželstve krásnu Beyoncé trápia aj neustále podozrenia, že dcéru Blue Ivy nikdy neporodila. Na scéne sa totiž objavila istá žena z New Yorku, ktorá už stihla podať žalobu. „Som biologická matka Blue Ivy aj malej North West,“ tvrdí v spomínaných dokumentoch. Podľa čokoládovej umelkyne je všetko holý nezmysel, no na psychickej pohode jej takéto obvinenia očividne nepridávajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu