Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kontroverzná modelka roka išla donaha: Jej sexi telo fakt stojí za hriech!

Nahá Cara Delevingne vytrčila zadok a poodhalila prsia v dráždivej kampani. Zobraziť galériu (12)
Nahá Cara Delevingne vytrčila zadok a poodhalila prsia v dráždivej kampani. (Zdroj: Tom Ford)

NEW YORK – Konečne krásna a čertovsky sexi! Keď sa Cara Delevingne (22) zjaví na ulici alebo na divokom žúre, zakaždým pôsobí ako nespratné chlapčisko bez akejkoľvek úpravy. Lovci modelingových talentov však dobre vedia, prečo mladá Britka patrí k najžiadanejším a najlepšie plateným manekýnkam. Na jej nahom tele nenájdete jedinú chybičku, veď posúďte sami.

Predviedla sa v celej nádhere! Hoci Cara Delevingne o lukratívne zákazky nemá núdzu, viac než skvelým zovňajškom púta pozornosť kontroverzným správaním. Otvorene samu seba radí k bisexuálkam a ešte donedávna tvorila pár s nemenej odviazanou Michelle Rodriguez. Najnovšie sa však vyzliekla pre reklamnú kampaň na luxusný parfum Black Orchid z dielne módneho domu Tom Ford. Úplne nahá britská modelka roka krásou aj sexepílom vyráža dych.

Cara, ktorá je veľmi ľahko rozpoznateľná aj vďaka svojmu hustému obočiu, sa nechala zvečniť tak, ako ju stvorila matka príroda. Bez jediného kúska oblečenia leží vo vode a najintímnejšie partie rafinovane maskuje vodná hladina. Sexi dvadsiatka však provokatívne vypúlila „aspoň“ dokonalý zadoček a poodhalila obrysy poprsia. Jemné líčenie a kvapky vody na pokožke sa postarali o to, že londýnska rodáčka pôsobí zmyselne a dráždivo zároveň.

Úspech kampane sčasti zaručuje nielen správny výber sexi modelky, ale tiež skúsené oko umelca za objektívom. Tentoraz sa na zákazku podujal vychytený fotograf Mario Sorrenti. Nie je to však prvý raz, čo Cara pózovala v Evinom rúchu. V minulosti sa celkom nahá predviedla aj Marcovi Jacobsovi na podporu boja proti rakovine kože.

Mohlo by vás zaujať: 10 nezabudnuteľných nahých scén: Toto vás nenechá chladnými!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu