Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zábery, ktoré ste nemali vidieť: Takto sa hollywoodske hviezdy strápňovali na kastingoch!

Brad Pitt na jednom z prvých kastingov pohorel - nepamätal si slová a rolu nezískal. Zobraziť galériu (11)
Brad Pitt na jednom z prvých kastingov pohorel - nepamätal si slová a rolu nezískal.

LOS ANGELES – Pre vysnívanú rolu museli tvrdo makať! Hoci dnes im svet americkej kinematografie leží pri nohách a denne odmietajú množstvo ponúk, kedysi sa áčkové herecké hviezdy museli poriadne snažiť na kastingoch. Pozrite si zbierku videí, ktoré pochádzajú od vychytených hollywoodskych režisérov a dokazujú, že aj bohaté a slávne celebrity sú len ľuďmi a majú svoje chyby.

Dostali poriadne zabrať! Ak si niekto v hollywoodskych kruhoch vypestuje také zvučné meno ako Brad Pitt či Tom Cruise, ponuky na veľkofilmy mu chodia na stôl bez toho, aby čo i len pohol prstom. Aj títo fešáci však ešte predtým, ako sa stali slávnymi, museli absolvovať klasické kastingy. A svojím hereckým výkonom vždy nepresvedčili. Slovo „nie“ počuli z úst režisérov častejšie, než by ste očakávali. Ron Howard ponúkol svetu dôkaz v podobe dávno zabudnutých záberov z čias, kedy dnes ospevované filmové hviezdy ešte nikto nepoznal.

Za pozornosť určite stojí spomínaný Brad Pitt, ktorý sa v roku 1990 usiloval o rolu v akčnej dráme Oheň (Backdraft). Na kastingu očividne nemal svoj deň a dokonca si ani nedokázal zapamätať správne slová zo scenára. Rolu mu tak poľahky vyfúkol William Baldwin, ktorému dal režisér Ron Howard zelenú.

Mohlo by vás zaujať: Najväčšie zmeny postáv kvôli filmom: Toto hviezdam nezávidíme

Ukážkovým vzhľadom sa už v tínedžerskom veku mohol pochváliť Leonardo DiCaprio. Ten vo svojich 15 rokoch vyzeral podstatne mladšie, a preto ašpiroval na menšiu rolu v projekte Pony Boy. Pred kamerou síce dal zo seba všetko, no dočkal sa odmietnutia.

Vo videu si môžete pozrieť aj mladučkú Lindsay Lohan, Natalie Portman či dokonca Miley Cyrus v čase, keď ešte patrila k nevinným dievčatkám. A ako sa tieto nahrávky vlastne dostali na verejnosť? Znie to síce neuveriteľne, no stali sa predmetom aukcie. Len kasting na Jurský park obsahoval celkovo 14 rôznych videí a ich hodnota sa odhadovala na rovných desaťtisíc dolárov. „Nikdy sme nič také nepredávali, takže cenu je veľmi ťažké predpokladať,“ nechala sa vtedy počuť odborníčka na dražby.

Castingy hviezd

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu