Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Namakaný playboy z Rýchlo a zbesilo: Úplne nahý na webe ukázal svaly aj...!

Úplne nahý Vin Diesel sa pochválil svojím telom na sociálnej sieti. Zobraziť galériu (11)
Úplne nahý Vin Diesel sa pochválil svojím telom na sociálnej sieti. (Zdroj: Facebook)

LOS ANGELES – Odhodil zábrany! Hoci Vin Diesel (47) o zástupy fanúšičiek ani krátko pred prahom päťdesiatky núdzu zaručene nemá, mimo kamier zvykne provokovať naozaj málokedy. O prekvapivú výnimku sa postaral len takpovediac pred pár hodinami, keď svojich priaznivcov pozdravil priamo zo sprchy. Na webe totiž zverejnil poriadne pikantný záber nahého tela.

Ešte stále má čo ukázať! Aj keď niektorí hollywoodski fešáci na svoju kondíciu v zrelom veku zvysoka kašlú, hlavný hrdina zo série snímok Rýchlo a zbesilo k nim rozhodne nepatrí. Dôkazom môže byť čiernobiela fotografia, o ktorú sa včera podelil prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Napína na nej svoje vypracované svaly a šošovku objektívu nechal tentoraz zájsť priam hriešne nízko.

Vin Diesel pravidelný tréning nijako nezanedbáva, pretože práve vďaka nemu sa stále pýši mohutnými bicepsami aj prsnými svalmi. Včera si doprial sprchu a svoju dobre stavanú figúru nechal zvečniť pod tečúcou vodou. Šteklivý záber pritom zachytáva aj oblasť jeho slabín. Stačili milimetre a svetlo svetla by uzreli aj najintímnejšie partie.

Pre Vina má tento rok mimoriadne trpkú príchuť. Herec totiž stratil jedného zo svojich najbližších priateľov, s ktorým spolupracoval na filmoch o rýchlych štvorkolesových tátošoch. Paul Walker síce zahynul, no dej úspešnej ságy pokračuje ďalej s jeho bratom. A to holohlavý fešák nedokáže tak ľahko spracovať. „Venujem sa herectvu celý svoj život. Ale v herectve vás neučia, ako niekoho oplakávať a zároveň predstierať, že je s vami na scéne,“ prezradil na margo ťažkých nakrúcacích dní. Už teraz je však isté, že dokončený film bude lámať všetky doterajšie rekordy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu