Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jackie Chan sa trápi kvôli synovi: Skončí vo väzení?!

Jackie Chan Zobraziť galériu (12)
Jackie Chan (Zdroj: SITA)

PEKING - Syna hongkonského herca Jackieho Chana Jayceeho zatkli minulý štvrtok v Pekingu za užívanie a držbu drog. Tridsaťjedenročného hudobníka a herca zadržali spolu s 23-ročným kolegom Kaiom Kom, pričom zatkli aj ďalších dvoch ľudí vo veku 33 a 36 rokov.

Obaja umelci užili podľa výsledkov testov marihuanu, pričom v Chanovom dome našli tiež viac ako 100 gramov spomínanej drogy. Hercovi hrozí v prípade uznania viny trest odňatia slobody maximálne na tri roky, keďže ho pekinská polícia podozrieva "z poskytovania útočiska iným osobám s cieľom užívania drog". Známy otec zadržaného muža sa ku kauze zatiaľ nevyjadril, no podľa jeho zástupcov už pricestoval do Pekingu. 

Kai Ko sa už verejne ospravedlnil v čínskej štátnej televízii. "Veľmi to ľutujem a ospravedlňujem sa všetkým ľuďom, ktorí ma podporujú. Som veľmi zlým vzorom. Spravil som veľkú chybu," vyhlásil. 

Jaycee Chan Jo-ming sa narodil 3. decembra 1982 v Los Angeles. Jeho matkou je bývalá herečka Feng-Jiao Lin známa aj pod menom Joan Lin, s ktorou sa Jackie Chan zosobášil v roku 1982. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu