Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Toto že je slávna hollywoodska hviezda? Na ulici by ste o ňu ani nezakopli!

Cynthia Nixon patrí medzi áčkové hviezdy Hollywoodu, no na ulici ju spoznáva iba málokto. Zobraziť galériu (6)
Cynthia Nixon patrí medzi áčkové hviezdy Hollywoodu, no na ulici ju spoznáva iba málokto. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Vypršala z nej všetka iskra! Zatiaľ čo Cynthia Nixon (48) ešte pred desiatimi rokmi pripomínala nestarnúcu a šarmantnú dámu, dnes pôsobí vyčerpane a strhane ako nikdy. Predstaviteľka Mirandy z kultového projektu Sex v meste sa tento týždeň objavila v newyorských uliciach. Ani skalní fanúšikovia seriálu by ju však v takejto nelichotivej podobe zaručene nespoznali.

Čo sa to s ňou stalo? Hoci za hlavnú hviezdu seriálu a celovečerných filmov zo série Sex v meste je považovaná Sarah Jessica Parker, aj jej zvyšné kolegyne si vďaka tomuto rozsiahlemu projektu vypestovali slušnú popularitu. Cynthia Nixon po skončení nakrúcania zostala verná práci pred kamerou a mohla by si užívať luxus, na aký sú hollywoodske hviezdy jej formátu dobre zvyknuté. Ona však radšej jazdí na aute staršieho ročníka a po New Yorku sa pohybuje absolútne neupravená.

Cynthia si vyrazila do rušných ulíc Veľkého jablka na svojom ojazdenom štvorkolesovom tátošovi. Uviazla však v dopravnej zápche a popri čakaní na plynulý prejazd si stiahla okienko. Nevedomky tak ponúkla priestor paparazzom, ktorí ju zvečnili tak, ako ju stvorila samotná príroda – neučesanú a bez mejkapu. Herečka tak namiesto áčkovej celebrity pripomínala vyšťavenú ženu v domácnosti.

Aj keď Cynthia bola v minulosti už raz vydatá a svojmu právoplatnému manželovi porodila dve deti, v súčasnosti ich spolu s tretím potomkom vychováva vo vzťahu so ženou. Lesbické spolužitie však nevníma ako potrebu, ale ako niečo, čo si sama zvolila. „Chápem, že pre mnohých ľudí to tak nie je, ale pre mňa je homosexualita mojím vlastným rozhodnutím,“ hlásala osvetu ešte pred dvomi rokmi, keď sa usilovala o legalizáciu partnerstiev gayov a lesbičiek. Zaujímavosťou je, že samu seba viackrát zaradila práve medzi bisexuálky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu