Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hviezda Scary Movie sa zasnúbila: Povedala áno!

Kevin Hart a Eniko Parish Zobraziť galériu (10)
Kevin Hart a Eniko Parish (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Americký herec Kevin Hart sa po piatich rokoch randenia zasnúbil s modelkou Eniko Parrish. Tridsaťpäťročný komik novinku prezradil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil spoločnú fotografiu, na ktorej Parrish ukazuje snubný prsteň.

"Povedala áno," pripísal herec k fotke. Radostnú správu potvrdil nemenovaný zdroj z okolia páru pre americký týždenník Us Weekly. "Kevin ju požiadal o ruku. Obaja sú veľmi šťastní. Vie, že ona je to pravé dievča," uviedol zdroj. Tridsaťročná Parrish nedávno prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter vyhlásila, že s partnerom plánujú mať dieťa až keď príde ten správny čas.

Kevin Hart sa narodil 6. júla 1979 vo Philadelphii. Účinkoval napríklad v snímkach Scary Movie 3 (2003), Scary Movie 4 (2006), Fotri sú lotri (2010) či Ride Along (2014). Jeho prvou manželkou bola kolegyňa Torrei Hart, s ktorou má dcéru Heaven a syna Hendrixa. 

Herec Kevin Hart sa zasnúbil s modelkou Eniko Parrish. Dvojica sa o šťatnú novinu podelila na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (10)
Herec Kevin Hart sa zasnúbil s modelkou Eniko Parrish. Dvojica sa o šťatnú novinu podelila na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu