Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Barney z Ako som spoznal vašu mamu vyvracia fámy: Ako je to s jeho láskou?

Neil Patrick Harris Zobraziť galériu (5)
Neil Patrick Harris

LOS ANGELES - Americký herec, spevák, režisér a producent Neil Patrick Harris poprel správy o údajnom rozchode so svojim partnerom Davidom Burtkom, ktoré sa objavili v bulvárnom magazíne The National Enquirer. Ten napísal, že dvojica zrušila svoje zásnuby.

Štyridsaťjedenročný Harris na tieto správy zareagoval prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu svojho partnera a ich trojročných dvojčiat Gideona Scotta a Harper Grace, ktoré im porodila náhradná matka. "Ani nemôžem byť viac zamilovaný do svojej rodiny. Akékoľvek správy tvrdiace opak sú úplne mylné," napísal Harris k fotke.

Neil Patrick Harris debutoval v dráme Klárino srdce (1988) s Whoopi Goldberg v hlavnej úlohe. Za stvárnenie Davida Harta ho vtedy nominovali na Zlatý glóbus. V nasledujúcich rokoch účinkoval väčšinou len v televíznych projektoch, napríklad v rodinnom seriáli Doogie Howser, M.D. (1989 - 1993). Do sveta filmu sa pokúsil vrátiť účinkovaním v satirickom akčnom sci-fi Hviezdna pechota (1997). Po ďalších menej úspešných filmoch ako Správna vec (2000) alebo Utajené bratstvo (2002) pre neho nastal zlom v kariére, keď ho obsadili do úlohy Barneyho Stinsona v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Vďaka nej sa okamžite stal miláčikom divákov na celom svete a tiež ho nominovali na Emmy i na Zlatý glóbus. Zahral si aj v komédii Pofajčíme, uvidíme (2004) a jej pokračovaní s názvom Zahulíme, uvidíme 2 (2008). Vo filme Šmolkovia 3D (2011) stvárnil Patricka Winslowa. Na konte má štyri ceny Emmy, jednu za hosťovanie v seriáli Glee (2009) a tri ako producent 63., 65. a 66. ročníka cien Tony. Magazín Time ho v roku 2010 zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu